Barátja továbbviszi Gergényi szellemiségét: Árpád-sávos zászlót kobozott el a cigánybűnözés ellen tüntetőktől Pintér rendőrsége

Barátja továbbviszi Gergényi szellemiségét: Árpád-sávos zászlót kobozott el a cigánybűnözés ellen tüntetőktől Pintér rendőrsége

Elkoboztak egy Árpád-sávos zászlót, ilyen utoljára talán csak a Gyurcsány-kormány idején fordult elő. Vajon egy szivárványos zászlóval is meg merné ezt tenni az Orbán-kormány rendőrsége? – írja Fb-oldalán Novák Előd, alább a folytatás.

Az Országos Roma Önkormányzat székháza előtti rendezvényünkre érkezett régi bajtársunk, Bognár Ignác is Egerből, amiért megbüntették őt.

Rendőrségi bírságok sorozatát kapják a Mi Hazánk Mozgalom tagjai, immár Facebook-bejegyzésekért is. Megbírságolta a rendőrség a Mi Hazánk vezetőjét 150 ezer, Dúró Dóra elnökhelyettest 200 ezer, engem alelnökként 200 ezer, Árgyelán János pártigazgatót 150 ezer, dr. Apáti István országgyűlési képviselőt 130 ezer forintra, Vékony Csongort, a Mi Hazánk Ifjainak vezetőjét 110 ezer forintra, és a mozgalom számos tagja kapott még bírságot, sőt a jogvédőként fellépő dr. Gaudi-Nagy Tamásra is kiszabtak egy 100 ezres büntetést a Deák téri lincselés áldozatai emlékére meghirdetett kegyeleti megemlékezésen való részvétele miatt, illetve Dúró Dórát és engem azért is megbüntettek, mert a Facebook-oldalunkon mertünk buzdítani az ORÖ székháza előtti rendezvényre.

Hírdetés

A rendőrség mindenkinél hivatkozik a veszélyhelyzetre meghatározott magatartási szabályok megszegése szabálysértés elkövetésére, holott maszkban és a szükséges távolság betartásával gyülekeztek a részvevők, ellentétben a rendőrökkel, akik a Dohány utca egy részének lezárásával végül összezsúfolták a tömeget. A rendőrök a megemlékezésre érkezőket hazaküldték, sokakat igazoltattak, többektől elvették a zászlókat, transzparenseket, összesen 34 embert jelentettek fel. Eljárást indítottak a párt két országgyűlési képviselője ellen is, akik természetesen mindketten lemondtak mentelmi jogukról, hiszen a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné a képviselők mentelmi jogát, hadat üzenve a politikusbűnözésnek is.

Gergényi 2007-ben: Pintér Sándor 25 éve a barátom, és büszke vagyok rá

Pintér szerint Gergényi 2006-os ámokfutása nem volt törvénytelen – a régi országra ébredtünk


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »