Barátai nem tudják elképzelni, hogy a kick-box edző nőt vert volna

Barátai és tanítványai nem hiszik el, S. Vilmos pedig cáfolta, hogy ő verte volna meg július 18-án, szombaton a fiatal egyetemista lányt. A lány állítólag a barátját próbálta védeni, akire "a gyanú szerint" a volt börtönőr, kick-box edző támadt rá, mert "bevándorlónak hitte".

Az esetről később a Délmagyar birtokába került egy videófelvétel, amelyen már az egyetemista lány bántalmazása utáni események láthatók.

"Mélységesen megdöbbentünk, amikor kiderült, hogy egy általunk jól ismert barátunk, sporttársunk a gyanúsított, aki őrizetbe, majd előzetes letartóztatásba került. Mi sem tudjuk, mi történt. Mi Vilit ismerjük. Olyannak ismerjük, aki nem rasszista, és nem ver véresre ártatlan nőket. Vili segítőkész, sportszerű, és az jellemző rá, hogy megvédi a gyengébbeket, nem pedig az, hogy rájuk támad" – írják többek között a levélben.

Hírdetés

Szanka Ferenc, a Szegedi Nyomozó Ügyészség szóvivője korábban az ügyről azt mondta, a gyanúsított tagadta, hogy ő támadta volna meg a fiatal lányt. A börtönőrt, aki az ügy miatt már leszerelt, csoportosan elkövetett, közösség tagja elleni erőszak bűntettével is meggyanúsították. Állítólagos tettestársait még keresik.

(Origó nyomán)

Korábban írtuk: Meglepetés: meggyűlt már a baja a törvénnyel a "megvert kubai származású fiúnak" – akkor a rendőröket rasszistázta le


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »