Bántalmazott egy tanár egy diákot Kárpátalján (Video)

Bántalmazott egy tanár egy diákot Kárpátalján (Video)

Kárpátalján a Rahói Kerületi Rendőrség munkatársai előzetes vizsgálatot folytatnak az egyik járási iskolában egy tanár jogsértő cselekedetei miatt.

A tanárnő tanóra alatt megfélemlített és megütött egy kiskorú diákot.

Január 22-én a Rahói Kerületi Rendőrség munkatársai az internetet figyelve egy olyan felvételre bukkantak, amely a járás egyik iskolájában elkövetett tanár jogellenes cselekedeteire hívta fel a figyelmet. A videón az látható, amint egy nő egy gyerekkel veszekszik az órán, és kezével többször is fejen üti a kiskorú diákot.

A rendőrség nyilvántartásba vette az esetet, és azonnal megindította a nyomozást. Ennek eredményeként az információ megerősítést nyert. A rendőrök még aznap megállapították az eset helyszínét, valamint a tanár és a fiú kilétét.

Hírdetés

A rendőrség nyomozói az esetet Ukrajna Büntető Törvénykönyve 126. cikkelyének 2. része szerint minősítették, azaz szándékos ütés, verés vagy más erőszakos cselekmény elkövetése, amely testi fájdalmat okozott.

Az információ bekerült az Egységes Előzetes Nyomozási Nyilvántartásba.

A büntetőeljárás keretében a rendfenntartók kihallgatták az incidens valamennyi résztvevőjét, köztük a fiú szüleit is. Utóbbiak nem voltak hajlandók feljelentést tenni és azt mondták, senki ellen nincs panaszuk, nem kértek orvosi segítséget.

Az ügyben még tart a vizsgálat – jelentette a Kárpátaljai Megyei Rendőrség sajtóosztálya.


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »