Bannon kész a háborúra a nekon nagytőkésekkel Trumpért

Steve Bannon péntek este már be is ült korábbi lapja, a Breitbart szerkesztőségi értekezletére, és úgy gondolja, kintről sokkal hatékonyabban tudja támadni az ellenségeit. Maga Bannon az alábbiakat mondta a Weekly Standardnek: „Nagyon fel vagyok spanolva, és szabadnak érzem magam. Visszaszereztem a fegyvereimet. Valaki azt mondta, most jön Bannon, a barbár.

Bannon távozását pénteken jelentették be: „Otthagyom a Fehér Házat és háborúba indulok. Háborúba Trumpért, az ő ellenségei ellen – akik ott vannak a Kongresszusban, a médiában és az amerikai tőkések között” – ezekkel a szavakkal erősítette meg távozását az egykori főstratéga, aki vissza is tért egykori lapjához, a Trump kampányában fontos szerepet játszó Breitbarthoz.

Hírdetés

Olyannyira visszatért, hogy pénteken már részt vett a lap esti értekezletén, a Breitbart pedig közleményben jelentette be Bannon visszatérését.

Maga Bannon az alábbiakat mondta a Weekly Standardnek: „Nagyon fel vagyok spanolva, és szabadnak érzem magam. Visszaszereztem a fegyvereimet. Valaki azt mondta, most jön Bannon, a barbár. És tényleg szét fogom zúzni az ellenségeimet, nem lehet kétséges. Építettem egy kibaszott gépezetet a Breitbartnál. Most pedig visszamegyek, tudom, amit tudnom kell, és újra felpörgetjük ezt a gépezetet.”

Bannon és az újságja nem személyesen Trumpot fogja támadni, hanem inkább az elnöknek azt a belső körét, akikkel szemben elvérzett a házon belüli kötélhúzásban, továbbá azokat, akik szerinte a „globalistákat” képviselik a Fehér Házban.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »