Banki nyilvántartás buktatta le Joe Biden családját

Banki nyilvántartás buktatta le Joe Biden családját

A demokrata USA-elnök korábban tagadta, hogy családja több mint egymillió dollárt kapott fia üzlettársán keresztül kínai üzleti érdekeltségüktől, azonban a most nyilvánosságra hozott dokumentum ennek szöges ellentétéről tanúskodik.

A lebukott politikus – kera news

Banki nyilvántartás bizonyítja, hogy Joe Biden családja kapott pénzt Kínából − írta a Mandiner az amerikai képviselőház vizsgálóbizottságának Twitter-bejegyzését szemlézve. A demokrata elnök korábban tagadta, hogy családja több mint egymillió dollárt kapott fia üzlettársán keresztül kínai üzleti érdekeltségüktől, azonban a most nyilvánosságra hozott dokumentum ennek szöges ellentétéről tanúskodik.

Hírdetés

Az amerikai pénzügyminisztérium által nemrégiben a felügyeleti bizottság rendelkezésére bocsátott adatok azt mutatják: a Biden család hárommillió dolláros kifizetést kapott a Kínai Kommunista Párthoz (KKP) kötődő személyektől, nem sokkal azután, hogy Joe Biden jelenlegi elnök alelnöki hivatali ideje véget ért

A republikánus vezetésű képviselőházi testület még múlt hét csütörtökön mutatott be olyan banki dokumentumokat, amelyek szerint Hunter Biden, az elnök fia, Jim Biden, az elnök testvére, valamint Hallie Biden, az elnök elhunyt fiának özvegye kapott nagyobb összegeket Hunter üzlettársától, illetve amerikai–kínai energiapiaci közös vállalatuktól, a CEFC-től. Hunter Biden jogi képviselője ezt követően megerősítette: történtek kifizetések, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a pénzből a címzetteken kívül senki más nem részesült, és az üzleti tevékenységük ellenértéke volt.

Emellett azzal vádolta a republikánusokat, hogy alaptalan jobboldali összeesküvés-elméleteket helyeznek előtérbe − számolt be korábban az MTI.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »