Bankcsapda: A kitiltási botrány hátterében a hazai devizahitelezés áll

Az Egyesület elnökségi tagjainak okirati bizonyítékokon alapuló álláspontja szerint a kitiltási botrány oka a hazai devizahitelezéssel kapcsolatos súlyos bűncselekmények. A kitiltási ügyben érintett az American International Group (AIG) biztosító és pénzügyi közvetítő társaság, melyet sok milliárdos kár ért.

Az Amerikai Állam számára az is aggályos lehet, hogy a devizahitelezéssel kapcsolatban a Kúria, 2013 december 16. napján és 2014 június 16-án egymással ellentétes tartalmú határozatokat hozott, mellyel kapcsolatban az elnökség szerint kifejezett aggályos, hogy az AIG, éppen 2013 december közepén állapodott meg az egyik legnagyobb hazai pénzintézettel. Az elnökség a csalásokról okirati bizonyítékokkal rendelkezik, ezért az ügyben feljelentést tervez.

Falus Zsolt Ferenc elnök: Azt gondolom, hogy a média felelőssége óriási deviza ügyben is, az agyonsztárolt netadót felkarolva valós felháborodást tudott gerjeszteni a lakosság körében, nem ez a helyzet a deviza ügyben !
Itt felelős vezetők jobb és baloldali pártokhoz köthető személyek és közgazdászok közös kockázatokról és felelősségről beszéltek napi rendszerességgel valamennyi médiában…. az a véleményem, hogy az Amerikai kitiltási botrány nélkül, melyet a nyilvánvalóan az Amerikának okozott súlyos érdeksérelem (AIG) eredményezett…. nagy bajban lennénk.

A jogalkotással és a bírói függetlenség akadályozásával, korrupcióval szemben, ennek a társadalmi csoportnak az érdekei nem tudnak érvényesülni… jogfosztott. Nemcsak a neveket nem merik és nem akarják kimondani, hanem az ügyet sem akarják felfedni !

Elképesztő mennyiségű megosztásokat értünk el, mint a vírus terjed az AIG…. de csak a közösségi oldalakon. A médiában, csak a vak nem látja, hogy teljes hírzárlat van az ügyben !  

Soha nem volt VITA a médiában deviza ügyben …. banki érdekek kiszolgálása 99 %, míg 1 % lehet, az érdekvédelem szerepvállalásainak az összessége a médiában !

Hírdetés

De a közösségi oldalak erejét sem lehet lebecsülni és nekünk arra kell készülni, hogy erőt tudjunk felmutatni …. ennek pedig egyedüli eszköze az utcai demonstráció, a tüntetés !

Falus Zsolt Ferenc

Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

NIF


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »