Bankautomatából loptak, a rendőrség keresi őket /FRISSÍTVE: feladták magukat az elkövetők/

Bankautomatából loptak, a rendőrség keresi őket /FRISSÍTVE: feladták magukat az elkövetők/

Lopás miatt indított nyomozást a megyeszékhelyi rendőrség bűnügyi osztálya, miután november 15-én egy sepsiszentgyörgyi bankautomatából nagyobb összeget tulajdonítottak el illetéktelenül. A hatóság a lakosság segítségét is kérte az elkövető azonosítása végett, aki végül bűntársával együtt feladta magát.

A megyei rendőr-felügyelőség csütörtökön közölte, eddig annyit sikerült kideríteniük, hogy egy hölgy pénzt szeretett volna kivenni egy városközponti bankautomatából, a művelet végén azonban úgy távozott a Sugás áruháznál található géptől, hogy csak a bankkártyáját vette magához, az igényelt és a berendezés által kiadott pénzösszeget azonban nem. Nem sokkal ezután egy ismeretlen – a rendőrség szerint 50-60 év közötti – nő jogtalanul elvette az automata által kiadott pénzt, körülbelül 1900 lejt. A nő egy férfival volt az elkövetés pillanatában, a bűncselekményt követően mindketten elhagyták a helyszínt. Mivel eddig nem sikerült azonosítani az elkövetőt, a rendőrség a lakosság segítségét kérte felkutatásában.

Hírdetés

A hatóság a délután folyamán közölte, hogy a gyanúsított és a férfi önként feladták magukat, felkeresve a rendőrséget. Az eltulajdonított összeg hiánytalanul megkerült, és visszaszolgáltatták a károsultnak.


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »