Ban­dá­ban erő­sza­kolt meg három fe­kete af­ri­kai néger hulladék egy 17 éves brit lányt

A leg­fi­a­ta­labb, Sad­dam Mu­ha­ma­daim Szu­dán­ból ér­ke­zett Nagy-Bri­tan­ni­ába. Ami­kor me­ne­dék­jo­got kért, azt ál­lí­totta, hogy 1993-ban szü­le­tett. A mos­tani cse­lek­mény után már fi­a­ta­lí­tani pró­bálta magát.

Három fekete afrikai férfi ott támadott meg egy 17 éves lányt, akinek semmi esélye nem volt a védekezésre. A három tettes 35, 21 és 18 éves, kettejüket már elítélték.

Hírdetés

A legfiatalabb, Saddam Muhamadaim Szudánból érkezett Nagy-Britanniába. Amikor menedékjogot kért, azt állította, hogy 1993-ban született, a mostani cselekmény után viszont már “fiatalította” magát, és 2001-et mondott…Őt egyelőre éppen azért nem ítélték el, mert még vizsgálják az életkorát. Az alábbi képet a rendőrség adta ki róla.

A legidősebbnek, Abdul Latif Salihnak 13 évre kell börtönbe vonulnia. Mindhármukat már egy nappal a nemi erőszak után elkapták.Mark Catney vezető nyomozó a tárgyaláson kiemelte, hogy az áldozat nagyon bátran viselkedett, és reméli, hogy a példás büntetések valamelyest megkönnyítik számára, hogy feldolgozza a brutális eseményt.

ripost


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »