Balul sült el az RTL sztárjának Orbánék elleni fékevesztett kirohanása

Balul sült el az RTL sztárjának Orbánék elleni fékevesztett kirohanása

Nagyot bukott a színésznő.

 

Dübörög a kampány. A baloldal eddig sem túl acélos pozíciói gyengülni látszanak. Ennek a folyamatnak az egyik biztos jele, hogy egymásnak adják a kilincset a legkülönfélébb baloldali médiumokban a kormány szapulására felkent baloldali közéleti személyiségek, színészek, megmondóemberek. Ezúttal a Magyar Hangnak nyilatkozott Sodró Eliza, az RTL Mi kis falunk című sorozatának a szereplője. A színésznő fékevesztett kirohanást intézett a kormány ellen.

„Az egészen biztos, hogy a mostani rendszerben a tehetséged és a szorgalmad semmit sem számít” – mondta Sodró, majd hozzátette, hogy 

„Még csak nem is az van, hogy két tehetséges szakmabéli közül az részesül előnyben, aki fideszes. Sokkal inkább tehetségtől függetlenül az, aki annak számít. […] Feszt azt élem meg, hogy olyan törvényeket hoznak, amiktől nekem szűkebbre kell húznom a nadrágszíjat, többet kell adóznom és cserébe csak egy „mocsoklipsi” vagyok.”

 

A színésznő felmondta a baloldali leckét, elmondta felindultan, hogy mi az elvárt álláspont. Azonban balul sült el a támadása, hiszen januárban előbb a HVG-nek, majd a Klubrádiónak is nyilatkozott egy szintén baloldali, kormányellenes színésznő, az Arany Medve díjas Kizlinger Lilla, aki természetesen szintén beállt baloldali kormánygyűlölők sorába, de ennek ellenére a sikert sikerre halmozó Semmelweis-filmben szerepelt. Ezzel hiteltelenné vált Sodró Eliza állítása, miszerint az kap szerepet, aki fideszes, vagy aki annak számít. Kizlingerről a legnagyobb jóindulattal sem lehet azt állítani, hogy fideszes lenne, érdemes egy, a Klubrádióban elhangzott mondatát idézni:

Hírdetés

„Amíg ez a kormány működik vezető pozícióban, nincs itt keresnivalóm.”

Legközelebb érdemes összehangolni a támadást, mert ezek a fiatal, felhergelt színészek hajlamosak olyan dolgokat is mondani, ami fél pillanat alatt megcáfolható, ezzel hiteltelenné téve az alapállítást és a megszólalót is.

Úgyhogy Csokonai szavait némi kis módosítással idézve, csak ennyit tudunk ehhez a megrendezett baloldali színjátékhoz hozzátenni: 

Bájoló lágy trillák! Tarka képzetek! Kedv! Remények! Elizák, Lillák! Isten véletek!

Borítókép: Sodró Eliza (Forrás: Képernyőfotó – YouTube)

Csépányi Balázs – www.magyarnemzet.hu

 


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »