Balog hullámvasúton: holokauszttagadásból gyilkosmagyarozás 24 óra alatt

A fagyi már épp visszanyalni készült, amikor a furfangos Zoltán úgy döntött, előremenekül, és nagy igyekezetében átesett a ló túlsó oldalára.

A magyar politikus tényleg ritka állatfaj. Valahol az előgerinchúrosok és a kétéltűek határán mozog, és valamilyen szerencsétlen genetikai mutációból kifolyólag olyan hirtelen reagál a környezeti változásokra, hogy az még a sokat látott tudósokat is heves fejvakarásra készteti. Nem arról van szó, hogy korunk kirakatvezetőinek ne lennének elveik. Nekik az elvtelenség a vezérlő elvük, és ehhez olyan erővel, olyan állhatatossággal ragaszkodnak, hogy az eltökéltség a dermesztő bizonyosság ráncait rajzolja homlokukra. Ettől látszanak hiteleseknek.

Hírdetés

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere vasárnap a Kossuth Rádióban jelentette ki, hogy a holokauszt idején nem deportáltak Magyarországról cigányokat. Hétfőn a roma holokauszt 70. és a kislétai gyilkosság 5. évfordulója alkalmából tartott ökomenikus megemlékezésen ugyanő már arról beszélt: „fájdalom és gyász van a szívünkben, mert újra és újra ember támad emberre ebben a világban. Magyar magyarra, magyar cigányra.”

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »