Balliberálisok köszönjük, csak így tovább!

Balliberálisok köszönjük, csak így tovább!

Elképesztő história!
Vekerdy Tamásról régóta tudjuk, hogy nem éppen a nemzeti alapon politizáló magyar kormányok híve és akkor még nagyon finoman fogalmaztunk.

Az idős pszichológus azonban mostanra józan belátóképességének utolsó morzsáit is elveszítette. Legalábbis erről tanúskodik az a nyílt levél, amelyet az Élet és Irodalomban tett közzé és amelyet mi sem természetesebb mint, hogy a hvg.hu közölt.

Már az is furcsa, hogy tegező hangnemben szólítja meg a miniszterelnököt – nem tudunk a kettőjük közötti baráti kapcsolatról, talán Tordai Bence „sikereit” irigyelte meg – aztán pedig a bibliát fordítja ki, illetve alakítja át saját izlésének megfelelően.

Ebből neki az jön le, hogy Jézus és tanítványai lúzerek voltak, Orbán Viktor és Matteo Salvini pedig a „győző”. Mit mondjunk, érdekes egy megközelítés.
Mielőtt azonban azt gondolnánk, hogy íly módon hízelegni akar a magyar kormányfőnek és az olasz belügyminiszernek, Vekerdy megidézi a „magyarok által segített” holokausztot, és kijelenti: „Aki egy embertömeget masszaként kezel – zsidó, migráns –, az elindult a legyilkolásuk felé vezető úton.”

Hírdetés

Köztudomású és már többször be is bizonyosodott, hogy amikor nácizzák fasisztázzák, kirekesztéssel vádolják balliberális oldalról a magyar kormányt, vagy éppen holokausztot emlegetnek, akkor végzi a legjobban a munkáját. Amikor a Vekerdy-félék ilyen mélységekbe süllyednek, az a legtöbb esetben a jobboldal politikáját igazolja.

Azt a tényt, hogy mind Orbán Viktor Magyarországon, mind pedig Matteo Salvini Olaszországban intézkedéseivel, a szárazföldi és a tengeri határ megvédésével a keresztény Európát védi, már meg sem említjük válaszként, ugyanis Vekerdy Tamást és elvbarátait/elvtársait ez nyilvánvalóan nem érdekli, ahogy nem is érdekelte soha.

Arra a kérdésre pedig, amit Vekerdy tett fel eme dolgozatnak csak nagyon nagy jóindulattal nevezhető irományában, jelesül, hogy „mi legyen a tengerben úszkáló felborultakkal?”, csak egyetlen választ adahatunk: legyen kedves feltenni azt az embereket szülőföldjük elhagyására buzdítóknak, az NGO-knak, a Soros-szervezeteknek, a brüsszeli korifeusoknak és persze a hatalmas profittal dolgozó embercsempészeknek!
A nácizással adott ismételt – persze nyilván akaratlan – segítséget persze ezúton is köszönjük.
Csak így tovább kedves magyarországi balliberálisok.

Juhász Attila


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »