Baljós előjelek: Shane Tusup dolgozik, Hosszú Katinka eltűnt

Baljós előjelek: Shane Tusup dolgozik, Hosszú Katinka eltűnt

A találgatások sora végeláthatatlan a bulvár- és a szaksajtóban, ami Hosszú Katinka és Shane Tusup – állítólag – válságba jutott házasságát illeti. Mint csütörtökön megírtuk, a Blikk, a Bors és a Ripost egymást túlharsogva cikkezett a jelenkor talán „legismertebb” kapcsolatának végéről.

A híresztelések egyik kiindulópontja az volt, hogy a koppenhágai rövid pályás Eb „záróbuliján” egy ittas állapotba került, de a sztorit hozó Bors által meg nem nevezett Iron-versenyző kotyogta el, hogy Shane Tusup nem a kiújult migrénje, hanem feleségével történt nagyobb konfliktusa miatt nem repült Dániába. A másik jel az volt, hogy a háromszoros olimpiai bajnok úszónő jegygyűrű nélküli képet tett közzé a közösségi médiában, a harmadik pedig ehhez kapcsolódó, hogy Shane Tusup szintén e baljós előjellel harmonizálónak tűnő szöveget tett közzé ugyanígy.

Ha ez nem volna elég, napok óta nem cáfolja senki az érintettek közül, hogy

az indulatain nehezen uralkodó Shane Tusup Budapesten, Hosszú Katinka pedig Baján, a szüleivel karácsonyozott – tehát nem együtt –, ennek oka pedig egy nagyobb dühroham lehetett, nem sokkal korábban. Shane Tusup mindenesetre saját közlése alapján máris munkába állt az Iron Aquatics úszónebulói oktatójaként, Hosszú Katinka viszont sehol, a Nemzeti Sport friss információi szerint csütörtökön már nem is Duna-parti szülővárosában, hanem külföldön tartózkodik.

Hírdetés

(Minderről Hosszú Katinka családtagjai az ünnepek alatt természetesen nem nyilatkoznak a sajtónak.)

Igazából csak kérdésekből van több a pletykáknál, nem lehet ugyanis tudni, a „vészesen” közelgő Év sportolója gálán (január 4., Budapest) melyikük és hogyan, kivel lesz jelen, ha jelen lesz (évedzője-, illetve évsportolója-jelöltként), mi lesz a közös szakmai jelennel (edző-tanítvány viszony), illetve a Csillebércen várhatóan – jelentős részben közpénzből – megvalósuló, Iron-úszóakadémiával, illetve magával a másfél éves Iron Aquatics úszóklubbal.

http://mno.hu/

Egy dolog viszont árnyalja a híresztelések mögötti komoly válság képét, ez pedig Hosszú Katinka nyilatkozata a rövid pályás Európa-bajnokság nyitányán: „Sokan néznek rám érdeklődő tekintettel, hogy most vajon mi lesz velem – üzente akkor a nyilvánosságnak Katinka az Iron Corp. sajtósán keresztül azzal kapcsolatban, hogy Shane Tusup nem lesz jelen a viadalon. – Nem értem őket, ugyan mi lenne? A mai modern világban egyáltalán nem okoz problémát a kommunikáció két ember között, még akkor sem, ha ezer kilométerre vannak egymástól. Természetesen többször beszélünk telefonon, de profi sportolóként tudom a dolgom. Igen, valóban furcsa, hogy most nincs itt Shane, de tudtam, hogy ez előbb-utóbb megtörténhet, felkészültem, felkészültünk rá. Az utóbbi időben túl sokat dolgozott, kiújult a migrénproblémája, és további kivizsgálásokra volt szüksége.”

Ebből leginkább arra lehet következtetni, hogy Hosszú és Tusup konkrét összetűzése nagyon friss lehet, és lehet, érdemes abból kiindulni, amit Shane Tusup a Facebookra írt nemrég Collin Powell egykori amerikai külügyminiszter után szabadon: a tegnapokat senki, a holnapokat mindenki megváltoztathatja.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »