Balhé az Együttnél: valaki nem mond igazat a szivárogtatóról

Balhé az Együttnél: valaki nem mond igazat a szivárogtatóról

Nincs birtokunkban az információ – mondta a Magyar Nemzetnek Juhász Péter Együtt-elnök a felvetésre, hogy tudják-e, ki szivárogtatott ki egy hangfelvételt a párt hétfői üléséről.

Mint lapunk is megírta, Karácsony Gergely, az MSZP kormányfő-jelöltje az Együtt ülésén vallotta be, hogy elege van a vállalt szerepekből. Mint fogalmazott, 

a f*szért hagyta magát rábeszélni a szocialisták posztjára

– ami miatt nem mellesleg a Párbeszédből is kirúgták– most, amikor zuglói polgármesterként helyt kell állnia.

http://mno.hu/

Hírdetés

„Elutasítjuk az ilyen eljárásokat, ilyent még Rogán Antallal sem tettem, pedig lett volna mit szivárogtatni” – jegyezte meg kérdésünkre az Együtt elnöke. A pártnál jelenleg is belső vizsgálat zajlik a kínos ügyben, úgy tudjuk, szerdai elnökségi ülésükön tárgyalják meg először nyilvánosan.

 

Karácsony Gergely az ATV-nek viszont azt mondta, pontosan tudja, hogy ki szivárogtatott róla – egy olyan ember, akit korábban a barátjának hitt, és akit később „irgalmatlanul lecsesztek párton belül”;

ezzel azt is egyértelművé tette, hogy már most tudják az Együttben, ki teregette ki a szennyest – valaki tehát nem mond igazat az ügyről.

És hogy ki lenne a szivárogtató? Karácsony szerint nem Juhász Péter és nem Szigetvári Viktor – a kérdésre, hogy Berkecz Balázs lenne az, már csak annyit mondott, hogy nem akar tovább menni. Állítólag ismeri az illetőt Szabó Tímea, a Párbeszéd új miniszterelnök-jelöltje is, de a Hír TV-nek azt ígérte, hogy csak a választások után fog erről nyilvánosan beszélni.

Szerettük volna megszólaltatni Berkecz Balázs Együtt-tagot is, akinek neve felmerült az ügyben, de telefonja előbb foglalt volt, majd nem reagált hívásunkra.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »