Balesetveszélyesek a fővárosi Big Bus turistabuszok, ráadásul a multicég meglophatja a magyar államot – GYORSAN EL KELL ŐKET TAKARÍTANI!

Kopott, barázdátlan gumiabroncsokkal közlekednek, ezért balesetveszélyesek a Big Bus multinacionális cég budapesti turistabuszai. Erről a cég egyik sofőre mesélt neve elhallgatását kérve a Tényeknek. A TV2 híradójában megszólaltatott közlekedési szakértő szerint barázdátlan gumikkal közlekedni fokozottan balestveszélyes, mivel sokkal rosszabb a megállás esetén a busz fékezhetősége, fennállhat a csúszásveszély, ami egy ekkora járműnél még nagyobb veszélyeket hordoz magában.

A Zoom.hu pénteken foglalkozott ugyan ennél a cégnél gyanús pénzmozgásokról, keresztbeszámlázásokról. A portál szerint a magyarországi bevételek egy része külföldi számlán landol, amelyek után Magyarországon elmulaszthatják az adózási kötelezettséget.

Hírdetés

A nyilvános adatok, a cég mérlege szerint öt év alatt már közel másfél milliárdot buktak ezen az üzleten. Az adóköteles profit szőrén-szálán elszivárog – írta a zoom.hu.

Időközben még a cég alaptőkéje is eltűnt, pillanatnyilag 500 milliós mínuszt mutat ebben a tételben is a könyvelés. Ráadásul Óriási készpénzforgalmat bonyolítanak, ami akár a pénzmosás gyanúját is felvetheti. A cég, miközben csak Budapesten végez szolgáltatást, telis-tele van olyan külföldi számlákkal, amik mögött nincs tényleges teljesítés. Hatalmas összegek ingáznak például Bécs és Budapest között, könyvelési szempontból szinte követhetetlenül.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »