„Balázs, te leszel a főpolgármester?"

„Balázs, te leszel a főpolgármester?"

Újjá kell szervezni a főváros működését

Azt tudom mondani, amit egy korábbi interjúmban: Budapestet meg kellene szervezni, mert többet érdemel annál, mint amilyen állapotban most van – mondta a Demokratának adott interjúban Németh Balázs.

Még tavasszal, egy budai benzinkúthoz öltönyben betérve, felismert a kutas, és megkérdezte, milyen lesz a vb? Azt mondtam, szerintem nagyon jó. Majd az volt a második kérdése: utána te leszel a főpolgármester? – mondta Németh Balázs a Demokratának adott interjúban. Az atlétikai világbajnokságot szervező cég vezérigazgatója hozzátette: „Akkor jót nevettem rajta, de egyre több üzenetet kapok ismerősöktől és ismeretlenektől is erről a kérdésről. Azt tudom mondani, amit egy korábbi interjúmban: Budapestet meg kellene szervezni, mert többet érdemel annál, mint amilyen állapotban most van”.

Hírdetés

Hozzátette: rengeteg olyan dolgot végeztek el szervezőbizottságként, amit nem nekik kellett volna. A dugók fővárosában úgy kellett megszervezniük a sportolók szállítását, hogy ne omoljon össze a rendszer, és akkor a szemétszedésről, gazmentesítésről, a hajójárathoz vezető 2-es villamos alatti aluljáró bűzmentesítéséről és hasonló csemegékről is lehetne hosszan mesélni.

„Lesz feladata a következő főpolgármesternek Budapesten, hogy újjászervezze a működést” – zárta gondolatait. 

Németh Balázs a Magyar Hírlap stúdiójában is beszélt már a főpolgármesteri híresztelésekről.

www.magyarhirlap.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »