Balázs nem emlékszik, hogy használta volna menő pókos kis bökőjét a nyírkarászi kricsmiben

Balázs nem emlékszik, hogy használta volna menő pókos kis bökőjét a nyírkarászi kricsmiben

A Kisvárdai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya garázdaság és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást T. Balázs 29 éves nyírkarászi lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. március 31-én 22 óra körül egy nyírkarászi presszó udvarán ittas állapotban szóváltásba keveredett egy 42 éves és egy 33 éves helyi férfival. A vita hevében a gyanúsított egy nála lévő 3 cm pengehosszúságú késsel a 42 éves férfi bal karját és a hasának bal alsó részét megszúrta, majd a másik férfinak megvágta az állát.

Hírdetés

A rendőrök a bejelentést követően a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit egy órán belül otthonában elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. A támadáshoz használt kést a presszóval szemközti családi ház udvarán a rendőrök megtalálták és lefoglalták.

A nyomozás során beszerzett igazságügyi szakértői vélemény szerint a sértettek a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedtek, azonban az elkövetés eszköze és a módja alkalmas lehetett volna súlyosabb sérülés okozására is.

A rendőrök T. Balázst 2018. június 15-én garázdaság és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanújával gyanúsítottként kihallgatták. A férfi vallomásában azt nyilatkozta, hogy a történtekre egyáltalán nem emlékszik, mivel aznap este annyira ittas állapotban volt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kisvárdai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

(Police)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »