Bajorország: keresztények etetik őket, ráadásul az ő mosógépeiket kellene használniuk szegény menekülteknek

Bajorország: keresztények etetik őket, ráadásul az ő mosógépeiket kellene használniuk szegény menekülteknek

Több németországi településen is tiltakoznak a migránsok, mert elégedetlenek az életkörülményeikkel. Két bajor kisvárosban például azt kifogásolták, hogy rossz az étel és nem megfelelő az orvosi ellátás. Emellett az sem tetszik nekik, hogy túl sokan vannak a befogadószálláson, nincs szappan, és nem lehet bezárni a fürdőszobaajtót.

Jobb életkörülményekért tüntettek a migránsok a bajorországi Fürstenfeldbruckban. A spontán szerveződő demonstráción csaknem kétszázan vonultak ki az utcára. Azt kifogásolták, hogy nem kapnak zsebpénzt, szerintük nem jó az étel, rossz az orvosi ellátás és túl sokan vannak a menekültszálláson. A migránsoknak az sem tetszik, hogy a gyerekeiknek iskolába kell járniuk.

A tiltakozáson volt, aki nekirontott a rendőröknek, közülük egyikük megsérült.

//vk.com/video_ext.php?oid=207753182&id=456239579&hash=9c15df147308da58&hd=1

Hírdetés

Egy másik bajorországi településen, Traunreutban is elégedetlenek a bevándorlók. Itt kétszázan laknak egy menekültszálláson. Ők tiltakozásképpen levelet írtak a tartomány vezetésének. Azt kifogásolták, hogy tűzvédelmi okokból elveszik az imaszőnyegüket, elektromos eszközeiket és a díványokat. Elégedetlenek az ingatlan állapotával is, nem tetszik nekik, hogy a fürdőszoba ajtaját nem lehet bezárni, a lámpák nem működnek, és nincs szappan sem.

Az M1 stábja nemrég Speyerben forgatott, ott a település határában lévő kaszárnyában hatszázötvenen laknak. Az épületet a migránsok érkezése előtt újították fel, de ők mégsem elégedettek.

Az is előfordult, hogy a muszlimok vallási különbségeik miatt összeütközésbe kerültek a keresztényekkel. A menzán például nem fogadták el az ételt a keresztény konyhai dolgozóktól, és a mosógépet sem találták megfelelőnek, nem akarták ugyanabban a mosógépben kimosni a ruhájukat. A város ezt a problémát úgy oldotta meg, hogy új mosógépeket vásárolt a migránsok számára – mondta az AfD képviselője.

A városvezetés szerinte a migránsoknak kedvez minden vitás kérdésben, például akkor is, amikor a muszlimok – vallási különbségek miatt – összeütközésbe kerülnek a keresztényekkel.

(Híradó)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »