Bajnokok Ligája: A Puskás Arénában rendezik meg az RB Leipzig-Liverpool találkozót

Bajnokok Ligája: A Puskás Arénában rendezik meg az RB Leipzig-Liverpool találkozót

Mint írják, a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató RB Leipzig a Németországban érvényes beutazási tilalom miatt kényszerül semleges helyszínen játszani a február 16-i Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felvonását. A német csapat döntése értelmében így a Puskás Arénában fogadják a Liverpool csapatát.

A koronavírus-járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a párharcot, amelynek szervezője hivatalosan a német Lipcse együttese, mely az UEFA ajánlását is figyelembe véve választotta ki a budapesti helyszínt.

Hírdetés

Magyarország minden rangos labdarúgó eseménynek örömmel ad otthont. Az elmúlt évtized infrastruktúra-fejlesztéseinek köszönhetőn rendelkezünk olyan létesítményekkel, amelyek alkalmasak nagyszabású sportesemények lebonyolítására.

írja az MLSZ, majd kiemeli, hogy a közelmúltban már sikerrel rendezték meg Budapesten a női BL-döntőt és a férfi Szuperkupa-döntőt is. Nyáron semleges helyszínként ez európai kupamérkőzés selejtezőinek is otthont adott a Puskás Aréna; itt fogadta a Juventust és a Barcelonát is a Ferencváros a Bajnokok Ligája csoportkörében.

mlsz.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »