Bajban lehet a magyar válogatott kézilabdázó, eljárást kezdeményeztek ellene a súlyos sérülés után

Bajban lehet a magyar válogatott kézilabdázó, eljárást kezdeményeztek ellene a súlyos sérülés után

Súlyos fejsérülést szenvedett a bajnoki döntő első mérkőzésén Dean Bombac, az OTP Bank-Pick Szeged kézilabdázója. A szlovén irányító Ligetvári Patrikkal ütközött, aminek következtében néhány pillanatra elvesztette az eszméletét és az elvégzett MRI-vizsgálat szerint állkapocstörést szenvedett.

A Bombac szegedi klubja eljárást kezdeményez a veszprémi játékossal, valamint a játékvezetőkkel szemben – írja a delmagyar.hu, majd beszámolnak a 35 éves szlovén irányító állapoitáról

„Deki a körülményekhez képest jól van, a meccs után hazatérhetett Szegedre. A sérülést követően MRI-vizsgálaton vett részt, amely állkapocstörést állapított meg nála. Hétfőn újabb vizsgálat vár rá. Mivel volt egy eszméletvesztése, így

Hírdetés

agyrázkódást is szenvedett,

pihennie kell, nem játszhat a szegedi második meccsen. Az egyik fülére kevésbé hall, de erről a hétfői vizsgálat adhat majd pontos diagnózist, hogy mi lehet a probléma” – nyilatkozta klubhonlapon az OTP Bank-Pick Szeged csapatorvosa, Szabó István.

A szegedi csapat az eset miatt bejelentette, hogy hivatalos panasszal él a Magyar Kézilabda-szövetség illetékes bizottsága felé a sérülést okozó veszprémi játékossal, Ligetvári Patrikkal, valamint a két játékvezetővel szemben. A klub úgy fogalmaz, számukra elfogadhatatlan, hogy egy ilyen súlyos sérülés büntetés nélkül maradt.

A bajnoki döntő első mérkőzését a Szeged 35–28-ra elveszítette Veszprémben. A második találkozót szerdán 18 órától a Pick Arénában rendezik.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »