Bajban a Jobbik: "Megérkezettek a romák követelései az ellenzéki összefogással kapcsolatban"

Bajban a Jobbik: "Megérkezettek a romák követelései az ellenzéki összefogással kapcsolatban"

Miután Vona Gábor is (bár neki ehhez aztán nincs semmi joga) megrökönyödött a Jobbik legutóbbi keresztényellenes fotómontázsán, úgy tűnik, még sötétebb fellegek kezdenek el gyülekezni a szélkakas párt feje felett. Bár azért tegyük hozzá, a történet inkább a humor kategóriájába kívánkozik. De lássuk.

„Friss, rendkívüli hír! Fontos! Megérkezettek a romák követelései az ellenzéki összefogással kapcsolatban.” – adja hírül a Roma Szociáldemokrata Párt.

Majd rátérnek a Jobbikra, ugyanis ők biztosítékokat kérnek.

„A Jobbikkal való együttműködés jogos félelmet kelt a roma népünk családjaiban, ezért garanciákat kérünk a saját roma minisztériumon és a két képviselőhelyen kívül azt, hogy a Jobbik nem szólhat bele a roma ügybe, továbbá azok a személyek sem, akinek a múltjában bármiféle kötődése volt náci, fasiszta, bőrfejű, hungarista elemekhez .”

Hírdetés

Hűha, most lesz baj a Jobbik háza táján. Egy befutó helyet talán ki tudnak még csikarni Gyurcsány Ferenc kegyes jóváhagyásával, de vajon mi lesz, ha a „roma népünk családjai” követelésére azt mégis inkább nekik adja? Erre mondják, van baj, rendesen…

„Ezek a követeléseink az ellenzéki erőktől , mivel túl lépte az idő magát. Megszűnt az , hogy a roma népünk a nagy semmiért hatalomba segítsen olyanokat, akik később a történelmi tapasztalatok szerint semmibe veszik a roma népünket. Elég erősek vagyunk ahhoz , hogy ha követeléseink nem teljesülnek , megszervezzük magunkat és elkezdjük a népünk politikai kormányzati hatalomba való emelését. A roma népünkért !” – zárul a közlemény.

Bizony, ehhez nem sokat lehet hozzáfűzni. Talán Jakab Péter és kreatív csapata azzal menthetné némileg magát, ha adományozna nekik jelképesen egy Kazinczy-díjat…

Lantos János – Kuruc.info 


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »