Badacsonyi borászgyilkosság: nagyon ki akarják mosnia balhéból a kegyetlen, agresszív cigányt

Tisztázhatja a nyomozás S. Norbert nevét, aki a gyanú szerint tavaly szeptemberben halálra vert egy badacsonyi
magyar borászt, mondta dr. Jónás Nándor, a férfi védője a Blikknek. Az ügyvéd a lapnak arról beszélt, védence mindvégig kitartott amellett, hogy nem ütötte vagy támadta meg az elhunyt férfit.

Hírdetés

Annyit mondhatok, hogy ügyfelem mindentől függetlenül sajnálja a történteket. A halál beállta és a keletkezett sérülések nem állnak összefüggésben – mondta dr. Jónás Nándor, de további részleteket nem szeretett volna elárulni.

Úgy tudni, az eset során egy fiatal magyar társaság beszélgetett egy parkolóban, amikor egy autó a behajtani tilos tábla ellenére be akart hajtani, majd oda akart állni, ahol a társaság állt. Ennek következtében konfliktus alakult ki, az autóban ülő két férfi cigány kiszállt, majd durván ütni kezdték a magyar társaság egyik tagját. Szemtanúk azt mondták, még akkor is rugdosták, amikor a földön volt.

Amikor a fiatal magyar férfi már nem mozdult, a két cigány férfi el akart hajtani, azonban az odaérő biztonságiak megpróbálták megállítani őket. Ezután nekihajtottak egy oszlopnak az autóval, majd az árokban végezték. Az áldozatot próbálták újraéleszteni a járókelők és a mentősök is, de nem sikerült.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »