Babos Tímea csomagjára is lecsaptak a reptéri fosztogatók

Babos Tímea csomagjára is lecsaptak a reptéri fosztogatók

„Mire megérkeztem Dohába, a táskám nyitva volt. Szétszabdalták és kiloptak belőle pár dolgomat.. És vajon honnan indultam? Budapestről…15 éve utazom és sosem fordult velem elő ilyesmi. Remélem, minél előbb megtalálják a tetteseket Budapesten, mert ez szánalmas!!! Jó utat Mindenkinek, járjatok több szerencsével!”

– ezt írta péntek reggel, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében Babos Tímea.

Hírdetés

Mint megírtuk, a repülőtéri üzemet jól ismerő forrásaink szerint sem a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA), sem a repülőgépek földi kiszolgálását ellátó vállalkozások, de még a hatóságok sem tudnak hatékonyan fellépni a feladott csomagok kifosztása ellen, ráadásul a visszaéléseknek kedvez a krónikus munkaerőhiány is.

A nyilatkozók többsége neve említésének mellőzését kérte, mivel az ügy rendkívül kínos és egyetlen vállalkozásra sem vet jó fényt, ráadásul működik a megfélemlítés is. Az ugyanakkor így is kiderült: a reptér kerítésén belül a munkások szintjén bűnszervezet működik, amelyben ugyan nem mindenki vesz részt, de mindenki tud róla. Megtudtuk azt is, hogy az ellopott értéktárgyakat egy – vagy több – orgazdahálózat vásárolja fel, a postás szerepét pedig taxisok játsszák el.

http://mno.hu/


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »