Babos Timea: a karácsony szent és sérthetetlen

Babos Timea: a karácsony szent és sérthetetlen

Jövőre ismét Kristina Mladenovic lesz a párospartnere Babos Tímeának, aki mellett a jelenlegi edzője, Michael Joyce is ott marad.

Babos Tímea felemás évet zárt, mert egyesben ezúttal elkerülték a nagyobb sikerek, párosban viszont Kristina Mladenoviccsal megnyerte a Roland Garrost, majd harmadszor is világbajnok lett. A 26 éves teniszező is felemásnak ítéli az évet, csak más felosztásban.

“Szerintem nagyon pozitív szezon volt, a zárás a fontos, a könyveknek is a végét értékelik az emberek. Az első félév sikeretelenebb és nehezebb volt, leszámítva az Ausztrál Open párosdöntőjét, de a Roland Garros környékén fordult meg az év. Jött egy újabb Grand Slam-győzelem, utána pedig a közös munka az új edzőmmel, Michael Joyce-szal. Jobb és pozitívabb úton indultunk el, remélem, ez így is folytatódik” – mondta az InfoRádiónak adott interjúban.

Arra a kérdésre, hogy melyik volt idén a legemlékezetesebb mérkőzése, nem tudott egyet kiemelni, mert mint mondta, rengeteg nagy meccse volt egyéniben és párosban is, még a trófeák közül is nehéz lenne választani.

Jövőre reménykedik a sikeres folytatásban,

Hírdetés

továbbra is Mladenoviccsal játszik majd párosban, az edzéseit pedig továbbra is az amerikai szakember irányítja.

“Remélem, hogy a pozitív időszak folytatódik. Mindenki azon lesz, hogy minél jobb eredményeket tudjunk elérni. Aztán ott lesz persze még jó tízezer játékos, aki ugyanilyen célokkal vág neki a következő szezonnak…” – mondta Babos Tímea.

Most minimális pihenő után máris kezdi a felkészülést a 2020-as szezonra: Mint mondta, hétfőtől elkezde a munkát itt Magyarországon, de a jövő hét végén repül Floridába, és ott folytatja a felkészülést.

“Itthon lesz a karácsony, az nálunk szent és sérthetetlen,

aztán valószínűleg Kínában kezdem az évet, és utána még egy versenyem lesz az Ausztrál Open előtt.”


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »