Babaj, a kozák harcos felhívása

Babaj, a kozák harcos felhívása

Sokak számára ismerős lehet a lassan jelképpé váló Babaj. Először a Krímben tűnt fel az „udvarias emberek” közt. Mint tudjuk, a Krím nyilvánvaló orosz állami segítséggel először Ukrajnáról vált le, majd csatlakozott az Oroszoszági Föderációhoz.

A fényképek tanulsága szerint 2008­-ban, Grúziában is jelen volt. A vállán látható denevéres jelvény pedig arról árulkodik, hogy nem is akárki ő, hanem a GRU, az orosz katonai hírszerzés különleges alakulatához tartozik, a Szpecnázhoz. Nem sokkal ez után már a szakadár kelet-­ukrajnai régióban tűnt fel jellegzetes kozák szakállával, kucsmájával és fegyveres harcot vív a mai napig. Nemrég felhívást tett közzé a világ, de leginkább az USA és Vlagyimir Putyin felé.

Hírdetés

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S1unpM08x4o

Amerika! Kozák vagyok, nem ukrán. A kozák nem egy államalakulat. A kozák harcos. Keresztény harcos. Ezért van az, hogy Isten velünk van, nem is tudom ki lehet ellenünk… Nyilvánvalóan a Gonosz, akit el fogunk pusztítani. Arra kérlek titeket, ne toljátok ide Amerikát. Ez a zsidó szabadkőművesek döntése. A békés emberek nem akarnak meghalni.

És Putyinnak:
Oroszországban a királynak kell uralkodnia, hívják akárhogy is. Segítségre van szükségünk. Fegyverekre, hogy ne közelharcban essenek el a katonáink, hanem, hogy távolabbról el tudjuk érni az ellenséget. Kérem, nyisson egy folyosót azoknak, akik meg akarják védeni Szent Oroszországot.


Forrás:deres.tv
Tovább a cikkre »