Azt hitte, ágyneműtartó mindennel szemben megvéd

A rendőrség körözte, a férfi külföldre menekült, de hazahúzta a szíve, és úgy vélte, jó rejtekhelyet talál magának. De hiába a rafináltság, a szemfüles rendőrökön sem lehet ám csak úgy kifogni.

Egy körözött férfi külföldre menekült büntetése elől, de végül nagyon furcsa helyen bukkantak rá Magyarországon.

Hírdetés

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói még 2017-ben elfogatóparancsot adtak ki egy tóalmási férfi ellen lopás miatt. A férfit eközben már zaklatás és tiltott pornográf felvétellel visszaélés miatt is keresték. A nyomozás során kiderült, hogy a férfi nevet változtatott, Németországba szökött és felvette a német állampolgárságot.

A nyomozásban 2019 szeptemberében történt fordulat. A zuglói nyomozók információi szerint a férfi újra Tóalmásra érkezett. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói hétfőn délelőtt megjelentek a 29 éves A. Jenő tóalmási lakcímén. A ház átkutatása során a szökött férfit az ágyneműk alatt rejtőzve találták meg.

A rendőrök a férfit elfogását követően előállították a XIV. kerületi Rendőrkapitányságra, majd átszállították a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe – írja a police.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »