Azt hiszi, Orbán felcsúti stadionját semmi sem überelheti?

Azt hiszi, Orbán felcsúti stadionját semmi sem überelheti?

Ha azt hitte, hogy az Orbán Viktor kertjének végében felhúzott stadiont legfeljebb csak fekete-afrikai diktátorok überelhetik – nos, akkor tévedett.

Tomiszlav Nikolics szerb elnök nem puritán életviteléről híres. Felesége csak a legdrágább olasz divatcuccokat hajlandó hordani. Dragica asszony nemrégiben azzal robbantotta le a 380 eurós átlagfizetésből élő szerb polgárok agyát, hogy egy Dolca&Gabbana táskáért közel 2000 eurót csengetett ki.  Az államfő hobbija a pálinkafőzés, amit nem olyan amatőr szinten űz, mint mondjuk Orbánék. Arra készül, hogy saját márkát dob piacra. Ezt előkészítendő, márciusban félmillió darab különleges gravírozott üveget rendelt, ebbe lesz palackozva az elnöki pálesz. 

Hírdetés

Most azonban minden eddiginél messzebbre gurult az államfő gyógyszere. Az Orbán háza mellé applikált felcsúti stadion földhözragadt ötletét messze túlszárnyalva égi jó pontokat gyűjt: templomot építtet bajčetinai birtokán – írja a Délhír. 

A délvidéki magyar hírportál úgy tudja, Nikolics evilági pályafutása végén ide is szeretne temetkezni. A hamisítatlan uralkodói gesztust a szerb ortodox egyház feje, Irinej pátriárka örömmel fogadta. Szerinte semmi gond nincs azzal, ha az elnök által alapított templom egyben a síremlékéül is szolgál majd. 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »