Azt gondoljátok, az „arab tavasz” magától lett? És nem az az amerikai meg az izraeli titkosszolgálatok “műve” volt? – rövid lapszemle

Bayer Zsolt

Bayer Zsolt publicista szerint nem tudjuk felfogni, miért kel útra Afrika, a Távol- és a Közel-Kelet. Mi voltunk ott a gyarmattartók századokon át. S a gyarmatok felszabadulása után is, csak attól fogva másként hívtuk. Mi vertük szét az ottani országokat, államokat, és verjük szét a mai napig.

Vagy tényleg azt gondoljátok, az „arab tavasz” magától lett? Azt gondoljátok, nem voltak benne nyakig minimum az amerikai és az izraeli titkosszolgálatok? Ki verte szét Líbiát, hogy most állam nélküli, rettenetes pokol legyen, ahonnét menekülni kell bármi áron?

Hírdetés

Ki verte szét Szíriát? És ki fegyverezte fel ellene az Iszlám Állam ördögei? Ki verte szét Irakot? Ki vert szét mindig mindent, hogy utána úgy tegyen, mintha jöhetne rendet csinálni? Tehát végső soron ki szabadította rá Európára az exodust?

Ám ha Afrika, a Távol- s a Közel-Kelet minden menekültjét befogadjuk, akkor húsz vagy ötven év múlva megszűnünk létezni. Európának nincsen más lehetősége, mint határai lezárása. S ezzel egy időben a lehető legnagyobb segítség nyújtása ahhoz, hogy Afrika, a Távol- s a Közel-Kelet szenvedő népei emberi életet élhessenek végre.

Azt a pénzt, amit a beözönlők etetésére, lakhatására és eltartására fordítunk, és annak a pénznek a dupláját, tripláját el kell juttatni a szenvedők és menekülők hazájába, hogy ott kezdődjék el végre valami.

Magyar Hírlap


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »