"Azt az egyet nem értem, hogy miért kell hazudni" – Török Gábort ekézi a 888

"Azt az egyet nem értem, hogy miért kell hazudni" – Török Gábort ekézi a 888

A kormányzati napiszarnál úgy gondolták a Jobbik ’56-os megemlékezéséről való hazudozással nem ásták elég mélyre magukat, nagy szükségét érezték, hogy Török Gábor politológusba is beleszálljanak.

A szakember G. Fodor Gábornak címzett Facebook-válaszában kategorikusan cáfolta a gagyiportál állításait, miszerint Gyurcsány Ferenc tanácsadója lett volna:

Látom, Gábor, megint írtatok egy cikket rólam.

Amivel nincs is semmi baj, tulajdonképpen még megtisztelő is, hogy komolyan azt gondolod, bárkit királlyá tudnék tenni… De. Azt az egyet nem értem, hogy miért kell hazudni.

 

„Mindketten tudjuk, hogy nem voltam Gyurcsány Ferenc tanácsadója. 2005 és 2010 között Sólyom László tanácsadó testületének tagja voltam, évekig mellettem ült a Sándor-palotában a Századvég korábbi elnöke, az általad és általam is nagyon tisztelt Lánczi András.”

 

Hírdetés

Igen, arról a Sólyom Lászlóról van szó, aki az akkori miniszterelnök következetes kritikusa volt, és aki elnökként soha nem félt elmondani a véleményét a szocialista kormányzásról.

 

Nemhogy tanácsadója nem lehettem tehát Gyurcsánynak, de még az olyan kéréseket sem tudtam volna nála elintézni, mint amire mindketten emlékezhetünk 2008 környékéről.

 

„Ugye, emlékszel? Ha igen, akkor azt is tudnod kell, hogy nem írtok igazat. Szerintem az is elég vád lesz ellenem legközelebb, ami igaz, felesleges hazudni.”

 

Rendben?


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »