Azonnal kirúgta a katolikus rádió a homár pedofilt, mihelyst kiderült róla

Fiatal és gyermekkorú fiúkat zaklatott Cegléden a Mária Rádió riportere, az önkéntes már nincs a szervezetnél, és nyomozás is indult ellene. A Bors cikke szerint a férfi azzal az ürüggyel férkőzött a gyerekek közelébe, hogy interjút készítene velük. Azonban hamar a „lényegre tért”, és szexuális jellegű képeket küldözgetett magáról.

A 16 éves fiamat kereste meg a fiatal férfi, hogy interjút szeretne vele készíteni, mert részt vett egy városi versenyen. Azonban nagyon hamar bizalmas hangnemre váltott: „Jó barátok leszünk.” Először csak furcsa volt a fiamnak, de már ekkor szólt nekem. Aztán már szóba sem került az interjú, hanem megírta például, hogy egyedül van otthon, és éppen pornót néz.

Hírdetés

A fiú az osztályban elmesélte a dolgot, ekkor derült ki, hogy vagy 8-10 osztálytársát is megkörnyékezte a férfi hasonló szöveggel, egy helyi hírportál szerint egy 13 éves fiú is kapott pornográf felvételeket a férfitól, aki két kollégáját is kiszemelte magának.

Az ügyben a Bors értesülései szerint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kezdett nyomozásba, de többet egyelőre nem közöltek a nyilvánossággal.

A Mária Rádió elismerte, hogy náluk dolgozott a férfi. A fiatalember már nem tagja a rádió közösségének. Amikor felmerült a gyanú, hogy a rádió szellemiségével nem összeegyeztethető tartalmakat oszt meg interneten, azonnali hatállyal elküldtük.A rendőrségi vizsgálat lezárásáig ennyit tudunk nyilatkozni — közölték a Borssal.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »