Azoknak, akik nem követik az angol nyelvű sajtót…

Azoknak, akik nem követik az angol nyelvű sajtót…

… ezennel (és pár nap késéssel, de hát tetszett volna a CNN-t nézni helyettünk) összefoglaljuk, Donald Trump ismét milyen elképesztő mélységekbe lökte egykor virágzó demokratikus világunkat. Legújabb rémtette mellett eltörpül a legutóbbi borzalom, amikor két gombóc fagylaltot evett meg, miközben mások csak egyet, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy egy ízben családjával anélkül merészelt vacsorázni, hogy erről előzőleg a balliberális sajtót alázatosan értesítette volna.

Kérjük, kiskorú gyermekeiket küldjék ki a szobából, erősen kapaszkodjanak, és próbáljanak uralkodni beleik működésén. Készüljenek fel. Lélegezzenek mélyeket. Mindjárt mondjuk.

Szóval…

Pár nappal ezelőtt Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke a következőt írta hivatalos Twitter-folyamán:

„Annak ellenére, hogy a sajtóban folyamatos negatív covfefe.”

Hírdetés

Sajnos fogalmunk sincs, mi az a covfefe. Egyesek szerint a „coverage”, azaz tudósítás, beszámoló kifejezést sikerült elgépelnie a 70 éves elnöknek. A balos sajtó képviselői azon nyomban bespeedezett piranhákként estek neki a szónak, és immár több napja semmi mással nem foglalkoznak a CNN-től a Jimmy Kimmel Show-ig, mint hogy milyen elképesztően buta, ostoba, elmebeteg, életképtelen, magatehetetlen, egyszóval katasztrófa ez az elnök, hogy ilyet írt le. A covfefe-botrány mellett eltörpült még az is, hogy időközben Trump kiléptette országát a párizsi klímaegyezményből, illetve hogy Hillary Clinton még mindig azon puffog, hogy tavaly ősszel nem ő lett Amerika királynője. Covfefe. Ez most a legfontosabb és legérdekesebb kérdés.

Donald Trump a maga sajátos humorával kicsit később egy újabb tweetet is postolt, amelyben feltette a kérdést: „Ki tudja megfejteni a covfefe valódi jelentését? Jó szórakozást!”

Nem viccelünk, de a CNN-en azóta szakértők hada nyilatkozgat egymás nyakába lihegve, hogy mindez milyen mértékben fel fogja bátorítani a fehér szupremácistákat, vissza fogja vetni a szexuális kisebbségek haladását, elnyomni a nőket, és úgy általában világvégét okozni, mert ugyebár a világot egy kapcsolóval lehet kétféle állásba kapcsolni, Armageddon és Paradicsom, ez a kettő van, és csak a liberális sajtó töretlen szakmai virtusának köszönhetjük, hogy a „végtelenül ostoba” Trump még nem billentette át.

Nemrég egyébként George W. Bush-t is előszedték, hogy ugyan, fikázza már le egy kicsit Trumpot, mert ha valaki, hát ő tényleg tud valamit a butaságról, azonban ennek nem lett eredménye, mert ez még Amerika történetének legsötétebb exelnöke számára is túl primitív lett volna.

Tombol tehát a botrány odaát, és még mindig senki nem tudja, mi az a covfefe. Igaz, összeesküvés-elméletek bőven születtek. Ha valakinek van ötlete a megoldásra, elküldheti nekünk, de inkább ne, mert ahhoz túl komoly hírportál vagyunk, hogy leereszkedjünk a CNN szintjére.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »