Az USA és Ukrajna egyedül az orosz „anti-náci” ENSZ-határozat ellen

Az USA és Ukrajna egyedül az orosz „anti-náci” ENSZ-határozat ellen

RUSSIA TODAY

A cikkismertetés előtt: ki ne emlékezne arra az állandó vegzálásra, amelyre az országokat és népeket szétbombázó Egyesült Államoknak mindig maradt ideje, amikor ormányukkal „náciszagot” észleltek nálunk – természetesen itteni egyívású barátaik ösztönzésére? Legyen az Hóman Bálint,  Horthy Miklós – bármilyen ál ok és ürügy.

Most Oroszország – és hadd érje bírálat őket is – a világ egyik legunalmasabb témájában, a „nácizmus dicsőítése” elleni határozatot nyújtottak be az ENSZ-be. Nem az lett volna várható, hogy e náciszimatoló USA rohan azt jóváhagyni?

Nem rohant. Egyetlenként Ukrajna mellett. Hogy miért? Tudjuk. Ukrajnában a „náci” (értsd: a szovjet gyilkosok elleni teljes mértékben jogos nemzeti ellenállás) függetlenségi harcok hőseire emlékezni sikk.  És  a mai Ukrajna esetében semmi nem „náci” Washingtonban.

Hírdetés

Amivel a washingtoni férgek bebizonyították, mennyire érdeklő őket valójában egy-egy Horthy Miklós vagy Hóman Bálint mellszobor.Semmire. Ürügy, hogy a kormányba és a magyar népbe rúgjanak.

Akkor most a tudósítás:

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának harmadik bizottsága hatalmas többséggel fogadott el egy, az oroszok által benyújtott határozatot a nácizmus dicsőítése ellen. Ellene az USA és Ukrajna szavazott.

A határozatot 125 delegáció támogatta, 51 tartózkodott, és kettő, Washington és Kijev szavazott ellene.


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »