Az unoka érkezett helyszínelni a váci vasúti átjárós tragédiához

Az unoka érkezett helyszínelni a váci vasúti átjárós tragédiához

Szörnyű részletek derültek ki a minapi vasúti átjárós balesetről. Bár tilos jelzésnél volt az autó a sínen, lehet, hogy még szabad jelzésnél kanyarodott rá.

Megrázó részleteket közölt a Blikk a Vác melletti minapi vasúti tragédiáról. Mint az Infostart is beszámolt, vasárnap éjszaka egy autó ráhajtott Vácnál a sínre, az érkező nemzetközi gyors pedig gyakorlatilag kivégezte az autó utasait.

Hírdetés

Az utasokról kiderült, hogy egy 75 éves nyugdíjas férfiról és feleségéről van szó, akiket a václigeti vasúti átjáróban ért a vég. A helyszínelni kiérkező rendőr számára kiderült, az áldozatok a saját nagyszülei. Az öregúrról még az is napvilágot látott, hogy ruhacímke-gyűjteményével a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerült.

A baleset részleteiről még az olvasható a beszámolóban, hogy a sínekre kanyarodó Suzuki kereke beszorulhatott a sínek közé, B. Mihály pedig már hiába próbált meg tolatni, a kerék csak kapart.

Onnantól, hogy pirosra váltott a jelzőlámpa, 11 másodperc múlva jött a vonat, 120 km/órás sebességgel. Egy kilométeren át tolta maga előtt a kocsit a vonat.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »