Az UNICEF szóvivőjénél is betelt a pohár: ő sem bírta tovább szó nélkül hagyni a gázai gyerekek tömeges legyilkolását

Az UNICEF szóvivőjénél is betelt a pohár: ő sem bírta tovább szó nélkül hagyni a gázai gyerekek tömeges legyilkolását

Az ENSZ gyermekszervezetének szóvivőjéről kiderült, hogy antiszemita. (A valóságban persze az derült ki, hogy van szíve, lelke és gerince.) Monica Awad ugyanis elítélte Izraelt azért, mert tudatosan gyilkolja a palesztin gyermekeket a Gázai övezetben. Valóban felfoghatatlan „rasszizmus és gyűlöletkeltés”: Monica Awad ahelyett, hogy az egyetlen palesztin fogságba került zsidó katonáért ontana krokodilkönnyeket (mint teszik azt a nyugati államok vezetői), a Gázai övezetben eddig meggyilkolt 264 palesztin gyermek halálát kéri számon a „legerkölcsösebbeken”.

Az al-Dzsazíra hírtelevíziónak adott interjújában Monica Awad éles szavakkal ítélte el Izraelt a gázai gyermekek és nők tömeges legyilkolásáért. Mint mondta, az izraeli hadsereg a mészárlás kezdete óta napi átlagban 11 gyereket ölt meg. A sebesült gyerekek száma pedig eléri a kétezret – figyelmeztetett a szóvivő.

Hírdetés

Majd feltette azokat a kérdéseket, amelyek a világ becsületes és igaz embereit hetek óta gyötrik: „Miért nem reagál a nemzetközi közösség a gázai gyermekek lemészárlására? Mi a helyzet a nemzetközi emberjogi megállapodásokkal?”

A válasz meglehetősen elkeserítő, habár jó páran vannak, akik évek óta mondogatják (ők persze mind nácik, rasszisták, antiszemiták, terroristák stb.): a „nemzetközi közösség” ilyenformán nem létezik, ez a szókapcsolat semmi mást nem jelent, mint Izrael, az USA és az általuk dróton rángatott bábállamok egyvelegét. Ami pedig a „nemzetközi emberjogi megállapodásokat” illeti, egy nagy szemfényvesztés az egész, mert Izrael, az USA és csatlósaik nagy ívben tesznek mindenfajta „nemzetközi egyezményre”.

Perge Ottó – middleeastmonitor.com nyomán


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »