Az ukrán kormányba beültették embereiket, akik előbb voltak izraeli és amerikai állampolgárok, mint ukrán állampolgárok – rövid lapszemle

Bayer Zsolt

Bayer Zsolt publicista szerint Ukrajnában a Jobb Szektor nevű neonáci terrorista banda lövöldöz összevissza Munkács környékén, és nyilatkozatokban szólítja fel az országban élő tagjait és szimpatizánsait, hogy fogjanak fegyvert a kormány ellen.

Ez az a Jobb Szektor, amely vezetőinek kezét hosszan és lelkesen szorongatták kretén amerikai és európai politikusok Kijevben, a Majdanon, a forradalomnak elkeresztel politikai puccs idején.

Aztán hazamentek, és elmondták, hogy a magyar miniszterelnök egy fasiszta diktátor. Továbbá rátették kezüket az ukrán energetikai szektorra, és az ukrán kormányba beültették embereiket, akik előbb voltak izraeli és amerikai állampolgárok, mint ukrán állampolgárok.

Ezt összefoglalóan demokráciának nevezzük manapság. A görög helyzet kapcsán az ukrán miniszterelnök ideges, sőt, rémült nyilatkozatokat tesz, mert a görög példa után lehetetlen lesz elmagyarázni az ukránoknak, miért is jó az nekik, ha majd az EU, az IMF meg az Európai Központi Bank „segít” nekik. (Tényleg nehéz lesz…)

Hírdetés

Természetesen ez nem nagyon érdekel senkit, ugyanis Ukrajnából nem kell semmi a Nyugatnak, csak a világ legjobb termőföldje, no és persze a katonai bázisként használható terület Oroszország ellen.

A görög parlamentnek egy napja volt, hogy megszavazza az ország gyámság alá vételét, és az ország értékeinek zálogba adását. Úgy hogy a nép egy népszavazáson ennek ellenkezőjére adott felhatalmazást.

De amikor majd a görög parlament mindent megszavazott, akkor a Nyugat mindezt a demokrácia ünnepének fogja nevezni.

Máté T.Gyula publicista szerint Ukrajnában a kormányzat nyugati segélyekből él. Mindenki másnak marad a feketepiac. Brüsszel erejéből csak arra telik, hogy csúnyán nézzen, ha az általa adott pénzeket túl nyilvánvalóan nyúlják le, ha túl sok a vér.

Washington még ennyit sem tesz, számára az Oroszország elleni biztos hídfőállás kiépítése bármilyen pénzt és félrenézést és persze szenvedést megér.
Magyar Hírlap


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »