Az új világrend létrehozását szolgálhatja a San Bernardino-i mészárlás

Mark Dankof volt amerikai szenátusi jelölt, texasi politikai kommentátor szerint a tudatlan amerikaiak körében a cionisták iszlámellenessége tükröződik a San Bernardino-i mészárlás vizsgálatakor. A politikai kommentátor ugyanakkor nem zárta ki a hamis zászlós művelet alkalmazását sem, amely gyakorlatilag az új világrend felépítését szolgálhatja. Az amerikai muszlimok attól tartanak, hogy a San Barnardino-i események iszlamofóbiát eredményeznek szerte az Egyesült Államokban.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Hírdetés

Noha az amerikai iszlámok a tragédia bekövetkezése után rögtön határozottan elítélték a támadást, az amerikai mainstream média hatalmas elánnal ontja a gyűlöletbeszédet a muszlimok és az iszlám vallás ellen. Dankof ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen furcsa: a tömeggyilkosságok gyakorisága növekszik az Egyesült Államokban és ez a cionista erőknek kedvez. Minden ilyen merénylet a 9/11 óta Amerikát elárasztó hamis zászlós műveletek sorába tartozik, amely az USA kormányát folyamatosan feljogosítja arra, hogy az amerikai polgárokat a megfelelő jogi eljárások nélkül megfigyelje, letartóztassa, illetve magánéletük nyitott könyv legyen a hatalom számára.

A jobb- és baloldalt egyformán sújtó rendőrállami megfigyelés gyakorlatilag a különböző cionista szervezeteknek kedvez, akik mostanra már az egész amerikai rendőrségre befolyással bírnak.

A San Bernardino-i tömegmészárlás kapcsán leszögezte: nem zárható ki a hamis zászlós művelet.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »