Az új francia elnök egy drogos buzi bankár?

A francia elnökválasztási kampány hajrájában ismeretlen hackerek állítólag feltörték Emmanuell Macron levelezését. A nyilvánosságra hozott MacronLeaks anyagait feldolgozó újságírók, köztük Milo Yiannopoulos, a Breitbart korábbi újságírója is azt állítják, hogy bizonyítékot találtak a levelezésben arra, hogy Macron az egyik meleg internetes portál, a Gay Mailing List rendszeres látogatója.

Az újságírók szerint a levelezési anyagból egyértelműen nyomon követhető még az is, hogy Macron egyik munkatársának segítségével hogyan szokott a neten kemény drogokat vásárolni Bitcoin-nal.

Az Emmanuel Macron, frissen megválasztott francia elnökre vonatkozóan kiszivárogtatott 9 giagabájtnyi bizalmas adat között az újságírók szerint egyértelműen terhelő jellegű információk is találhatóak.

Hírdetés

A kiszivárogtatott anyag valódiságát tegnap még nem erősítette meg egyetlen forrás sem, de a választás másnapjára már több forrás is, többek között a Reuters is hitelesként minősítette az elektronikus anyagot, amely olyan e-maileket és egyéb kampánydokumentumokat tartalmaz, amelyeket ismeretlenek Macron kampányirodájának valamelyik számítógépéről szerezhettek meg.

Míg a francia közvélemény még mindig csak korlátozottan ismeri a kiszivárgott anyagot, ezzel szemben az amerikai sajtó és közvélemény viszont már széles körben ismeri és foglalkozik is azzal.

A kiszivárgott információk, ha igazak, akkor meglehetősen kínosak lehetnek Macron számára. A Got News azt állítja, hogy bizonyítékot talált a kiszivárgott fájlok között arra, hogy Emmanuel Macron a „VestiareGay” nevű, meleg internetes levelezési lista rendszeres látogatója, ami egyértelműen megerősíti, azt a már eddig is felröppent hírt, miszerint valójában meleg a bankárból lett politikus.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »