Az ügyvéd, aki a legőszintébb mosollyal csinál hülyét magából

Kedvenc orbánfób ügyvédünk, a Gyurcsány-stáb által eltaposott dr. Dániel dr. Péter dr. régóta közismert arról, hogy nem tud hibázni.

Ha egy műfajban utaznának, már réges rég kiszorította volna az ATV-ről a velünk élő gulyáskommunista esetlenséget, Sas Józsefet, de utóbbi szerencséjére Dániel doktor az internet népét szórakoztatja.

Olyan barátja ugyan nincsen, aki progresszív, szabad, demokrata üzeneteket közvetítő, pólóra és sapkára nyomtatható mintákat fotosopolna neki, sőt még olyan se, aki legalább utólagosan rátenne ilyeneket a napfényes Izraelben készült evős-ivós fényképeire. Komikus, hogy ez a kedves szakállas mackó ilyen műszaki hendikeppel vágott bele a 21. századi megmondóemberkedésbe, de a trashrajongók így legalább őszinte lelkesedéssel mulathatnak a Windows Paint-es bukdácsolásain.

A doktor nem tud hibázni, és ezt nem csak mi tudjuk, hanem a jelek szerint ő is. Más magyarázat nincs arra, hogy legutóbbi gasztronómiai izgatását három nap alatt kétszer is elküldte a PestiSrácok emailcímére. Vélhetően azt gondolta, hogy nem vettük észre a levelek tengerében az általa létrehozott esztétikai csodát, és biztosra akart menni, hogy nyilvánosságra kerüljön. Jelentem, észrevettük, csak a méltó időt kerestük a leközlésére, de a doktor második üzenetét úgy értékeltük, hogy „most rögtön”. Ennek nem állhatunk útjába, találjon hát egymásra műalkotás és műértő közönség!

„Egyik kedvenc söröm volt eddig is a Heineken. De most, hogy a gusztustalan jobbikos-operettnyilas csürhe bojkottálja, még szívesebben iszom majd. Mostantól minden demokrata igyon Heineken sört! Egészségünkre! L’chaim!”

Hírdetés

– írta több évnyi izraeli tartózkodás és héber nevű facebookos jelenlét ellenére is ékes magyarsággal. Tanulhatnátok tőle, Angliába szakadt, és az ékezetekről rögtön leszokó, majd pár hónap után már angol szavak tömkelegét használó kitántorgók!

De amiről egész eddig beszéltünk, az nem ez a rövid szöveg, hanem a kép. A KÉP!

A pohár Maccabee sörre ferdén felírt Heineken felirat, az óriási szeretettel odabiggyesztett vörös csillag, a sapkára szintén ferdén felírt szöveg, valamint az alatta látható, értelmezhetetlen okból odakerült barna maszatolás. Indokolatlan a szerénység: a gasztronómiai izgatás mellett nyugodtan bevezethetné a doktor a grafikai izgatást is.

Köszönjük!

www.tutiblog.com


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »