Az ügyészség szerint Kulcsár Edina pénzért közösült arab férfiakkal – ezt követően képviselte szépségkirálynőként Magyarországot

Az ügyészség szerint Kulcsár Edina pénzért közösült arab férfiakkal – ezt követően képviselte szépségkirálynőként Magyarországot

Lehet-e szépségkirálynő egy olyan nő, aki korábban – prostituáltként – gazdag arab férfiak szexuális vágyait elégítette ki? Külföldön aligha. Magyarországon viszont igen. A közismert hölgyet napjainkban is „szépségkirálynőként” emlegetik a bulvárlapok, noha az akkori szabályzat szerint részt sem vehetett volna versenyen, ki kellett volna zárni a nevezők közül. Ő azonban elhallgatta az előéletét a szervezők előtt.

                                 A szépségkirálynő – smink nélkül

Újsághír 2016 júliusából:

egyetlen

Ugyan nem kértünk a nevezőktől erkölcsi bizonyítványt, de ez ütközik a verseny szabályzatával amúgy is. Amennyiben bebizonyosodnak az állítások, akkor D. Biankát kizárjuk a versenyből és a nyereményeit is visszavesszük – nyilatkozta a botrány kirobbanását követően Sarka Kata, a Miss World Hungary főszervezője.” (A versenyszabályzat szerint egyébként már az is kizáró ok volt, ha a versenyre nevező lányról korábban akt vagy félakt fotók készültek.)

Nem ez volt az első eset, hogy olyan valaki vehetett részt a Miss World Hungary szépségversenyen, aki korábban prostituáltként áruba bocsátotta a testét. Ráadásul nem egyetlen alkalommal.

A 2014. évi rendezvény győztese Kulcsár Edina lett. Egy ilyen siker nagy felelősséggel jár, hiszen sok fiatal lány példaképként tekint a mindenkori szépségkirálynőre. Olyanok szeretnének lenni, mint ő. Ez azonban nem minden esetben szerencsés.

Amikor Kulcsár Edina nevezett a Miss World Hungary 2014. évi versenyére, már zajlott az a büntetőper, amelynek három vádlottját azért állították bíróság elé, mert fiatal magyar lányokat közvetítettek pénzes arab üzletembereknek, azért, hogy velük – pénzért – közösüljenek. Az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein, Libanon és Marokkó volt a szextúrák főbb célpontjai.

Hírdetés

„Az I. és a III. rendű vádlottak arab származású megrendelőik részére nyújtandó szexuális szolgáltatásokhoz, megközelítőleg egy hét időtartamra a következő táblázat szerint ………………

szerezték meg, illetve közvetítették ki külföldre.”

Kulcsár Edina neve – „prostituált” gyűjtőfogalom alatt – szerepelt az ügyészség által készített táblázatban, amely szerint a későbbi szépségkirálynő 2009 és 2011 között több alkalommal utazott ki az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba és Marokkóba, ahol – anyagi ellenszolgáltatásért – arab férfiakkal közösült.

A Nemzeti Nyomozó Iroda 2011-ben indított nyomozást az ügyben, amelynek keretében telefonlehallgatások és tanúkihallgatások történtek (a prostituáltak útlevelébe ütött be- és kiléptető pecsétek is erősítették a bűnügyi hatóság gyanúját). Így került a képbe Kulcsár Edina is, akinek neve többször felbukkant a nyomozás során keletkezett iratokban (nem valószínű, hogy tévedésből), valamint később az ügyészség által – bizonyítékok alapján – összeállított vádiratban.

A nyomozati és ügyészségi dokumentumok tanúsága szerint az ügyben – prostituáltként – több, azóta „közszereplővé”, „celebbé”, sőt, „tévésztárrá” avanzsált nő is érintett volt. Egyszerűen sokkoló, kik jártak – megrendelésre – k.rválkodni a 2010-es év környékén közel-keleti és észak-afrikai államokba.

A vádlottak egyébként rendkívül rafináltak voltak, ugyanis – a vádirat szerint – megegyeztek a prostituáltakkal abban, hogy az egymás közötti telefonbeszélgetések során a „fotózás” kifejezés a megrendelő személyekkel történő közösülést jelenti. A nyomozati iratok szerint olyanra is volt példa, hogy a kiközvetített lányok egy-egy „kiruccanás” alkalmával 2-4 arabot is „szórakoztattak”, ilyen esetekben természetesen több „fotózásról” folyt – telefonon – az előzetes egyeztetés az „erotikus turnékat” szervező személyekkel. A vádlottak a közösülés céljából megszerzett személyeknek a külföldi megrendelőkhöz történő utazás céljából repülőjegyeket vásároltak, az utazás költségeit finanszírozták. A vádirat szerint a kerítők megállapodtak a prostitúciós tevékenységet folytatókkal abban, hogy a bevételük 20-40 százalékát kötelesek átadni a részükre.

Érdekes színfoltja volt a tárgyalássorozatnak, amikor az egyik alkalommal a vádat képviselő ügyész felállt és azt mondta a bírónak: „Aki celebként tud szerepelni, az bírja ki a nyilvános tárgyalás terhét is.”

Kulcsár Edina erről az „apróságról”, erről a „kis semmiségről” elfelejtett említést tenni a Miss World Hungary szépségverseny szervezőinek. Amennyiben beszámolt volna aggályos előéletéről, a versenyszabályzat szerint nem indulhatott volna a megmérettetésen, így pedig nem lehetett volna magyar szépségkirálynő, nem sokkal később pedig a világ második legszebb nője (Miss World első udvarhölgy), illetve a Miss Európa cím birtokosa.

Talpig Gucciban: Kulcsár Edina jelenleg a G.w.M. nevű „gengszterrapper” párja, májusra várják közös gyermekük világra jöttét

(Megjegyzés: A büntetőper jelenleg is zajlik, nemrégiben Kulcsár Edinát tanúként idézte a bíróság, ám ő – terhességére hivatkozással – nem jelent meg a tárgyaláson.)

(folytatjuk)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »