Az ügy, ami összeköti a Magyarországot gyűlölő sorosista, bevándorláspárti ostobákat nemzeti kormányunkkal

Az ügy, ami összeköti a Magyarországot gyűlölő sorosista, bevándorláspárti ostobákat nemzeti kormányunkkal

Nagyobb hangsúlyt kell fektetni a holokauszt™, valamint a nácizmus és a fasizmus valamennyi áldozata emlékének megőrzésére és tiszteletben tartására – hangzott el a Nemzetközi Holokauszt™ Emlékezet Szövetség (IHRA) tagországainak külügyminiszteri szintű brüsszeli ülésén vasárnap.

Az ülés részleteit ismerő források szerint az auschwitz-birkenaui munkatábor "felszabadításának" 75. évfordulója, valamint az esemény alkalmából kijelölt, január 27-én esedékes Nemzetközi Holokauszt™ Emléknapot megelőzően tartott megbeszélésen a résztvevők rögzítették:

elkötelezik magukat amellett, hogy a holokauszt zsidó áldozatainak, a romák (sic!) elleni népirtás és más áldozatok üldöztetésének emlékét ápolják, a társadalom széles rétegében tudatosítják.

Kijelentették, hogy

nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni a holokauszt oktatására, emlékezetének megóvására. Kutatására irányuló erőfeszítéseknek politikai támogatását növelni fogják, az áldozatok üldözésével kapcsolatos történelmi adatok megőrzésére irányuló erőfeszítéseket pedig fokozzák.

(Gyorsan elhessegethető problematikát csak az jelenthet, hogy a holokamu dogmáit valóban kutatók az egyetlenek, akiket manapság üldöztetés ér – a szerk.)

Az IHRA szövetséges országai elkötelezték magukat amellett, hogy

együttműködnek az antiszemitizmus elítélése, terjedésének megakadályozása érdekében.

Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter a tanácskozást követően arra hívta fel a figyelmet, hogy a világban sokfelé vannak még mindig súlyos emberi jogi jogsértések, népirtások egyebek mellett Szíria, Jemen, Irak és más konfliktusforrások vonatkozásában.

Fontosnak nevezte, hogy 20 évvel a stockholmi nyilatkozat elfogadását követően az IHRA alapokmánya térjen ki, és vegyen figyelembe olyan új, veszélyeket hordozó felületeket, mint a közösségi média, ahol büntetlenül kérdőjelezik meg sorozatosan a holokauszt™ tényét, és nyíltan terjed az antiszemitizmus. Ezek szerint a vicces nevű luxemburgi külügyminiszter még sosem próbálta "tagadni" a szentséges holokausztot a közösségi médiában, mert akkor nyorsan megváltozna – vagy legalábbis gyorsan eltűnne – a véleménye.

A Stockholmi Nyilatkozat 2000-ben kimondta, hogy

Hírdetés

a holokauszt példátlan jellege örökre egyetemes jelentőségű marad,

az IHRA tagországai pedig vállalták, hogy erőfeszítéseket tesznek a holokausztról™ való megemlékezés, valamint az ehhez kapcsolódó oktatási és kutatási tevékenység előmozdítása és támogatása érdekében.

Az IHRA célja, hogy a politikai és társadalmi vezetők minél szélesebb ismereteket közvetítsenek a tagországok állampolgárai és a nemzetközi közvélemény számára az állítólagos holokauszttal kapcsolatban.

Magyarország 2015-ben töltötte be a Nemzetközi Holokauszt™ Emlékezési Szövetség soros elnöki pozícióját.

Csak egy példa, mi történik, ha nem a holokamu a közös téma

Idézet 2018. február 19-i hírünkből:

Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter "gyűlöli Magyarországot", ő egy elvakult bevándorláspárti, a migrációt támogató politikus, aki Soros György kottájából játszik – közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Szijjártó Péter leszögezte: ők elárasztanák Európát, így Magyarországot is migránsokkal, „szélsőségesen liberálisok, elfogadhatatlan álláspontot képviselnek”.

A külgazdasági és külügyminiszter ezt arra reagálva közölte, hogy Jean Asselborn a liberális Der Tagesspiegel napilap online kiadásában hétfőn a Stop Soros-törvénycsomag kapcsán azt mondta: „az EU-nak fel kell állnia és fel kell háborodnia”, és aktiválni kell a 7. cikkelyt.

Szijjártó Péter közölte: Jean Asselborn a mostani nyilatkozatával minden határon túlment. „Jean Asselborn egy ostoba ember, a magyarok azonban nem azok, a magyaroknak nincs szükségük a luxemburgi külügyminiszter agymenéseire ahhoz, hogy tudják, mi a jó nekik”.

Holoügyben szerencsére jóval együttműködőbb a "nemzeti" kormányzat.

(Kuruc.info – MTI nyomán)

Már Brexit-ügyi miniszteri biztosunk is van

A vicces nevű luxemburgi külügyminiszter pénzmegvonással büntetné az iszlamizálást elutasító országokat

"A legsúlyosabb teher nemzetünk történelmében" – nem fukarkodtak a jelzőkkel az Orbánék által bevezetett holonapon

Miután megvédtük a zsidóinkat az antiszemét migrációtól, most a TEV bandáján a sor, hogy uniós szinten óvják a fajtikat


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »