Az UEFA az MLSZ szintje alatt: a Fradi helyett a Slovan Bratislava jut tovább

Mint arról beszámoltunk, a Fradi játék nélkül jutott volna tovább a Bajnokok Ligája selejtezőjében, miután a bundázó albán ellenfelüket egy évre eltiltották a nemzetközi küzdelmektől.

A Skenderbeut az UEFA több gyanús kimenetelű hazai és nemzetközi mérkőzés után indított vizsgálata nyomán egy évre kizárta a sorozatból, ám ők a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál fellebbeztek, így részt vettek a sorsoláson. A Fradi épp őket kapta, ám a bíróság ma elutasította a fellebbezést, így a tájékoztatások szerint a Fradi erőnyerőként, játék nélkül jutott volna a következő körbe.

Az UEFA honlapján azonban megjelent egy határozat: a Skenderbeu helyét az albán második Partizani veszi át, a Fradi így mégis utazhat Albániába.

Hírdetés

A Partizani egyébként második helyezettként értelemszerűen Európa Liga selejtezőt játszott volna a Slovan Bratislava ellen – a holnapi nap folyamán.

Így ez a találkozó elmarad, és a Slovan Bratislava az, aki játék nélkül továbbjut a következő fordulóba.

Jellemző, hogy a hírt még a Partizani szurkolói sem hitték el a saját honlapjuknak, míg az UEFA hivatalos honlapja meg nem erősítette a hírt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »