Az szicíliai maffia megfenyegette az Iszlám Államot

Az szicíliai maffia megfenyegette az Iszlám Államot

Az szicíliai maffia amerikai ága figyelmezette az Iszlám Állam terroristáit, hogyha New Yorkban próbálkoznának, merényletet elkövetni akkor velük gyűlik meg a bajuk.

Giovanni Gambio alias John a Gambio család vezetőjének fia szerint a new yorki maffia sokkal hatékonyabban tudná megvédeni a város lakosságát, mint a városi rendőrség vagy más amerikai biztonsági szervek. – írta a Russia Today arab nyelvű portála.

A biztonsági erők általában megkésve reagálnak, és a logikátlan gondolkodásuk miatt nehezen rakják, össze az információkat ezért gyakran megbuknak a hírszerzés terén. – állította a maffiavezér fia.

„Ezzel szemben a maffiának egyéni módszereinek köszönhetően illetve a lakossággal kiépített jó kapcsolati tőkének köszönhetően, hatékonyan tudja begyűjteni az információkat.” – mondta Gambio BBC-nek adott interjújában.

Hírdetés

Gambio szerint a november 13.-ai párizsi merénylet után fokozottabban fognak ügyelni a belbiztonságra és nagyobb hangsúlyt fordítanak a védelemre.

„Azok az emberek, akik együtt élnek velünk New Yorkban fontos, hogy biztonságban érezzék magukat. A szicíliai maffia megfogja védeni barátait és családtagjait a terroristáktól, főleg az Iszlám Állam terrorszervezet tagjaitól.  Az Iszlám Állam rettegjen a szicíliai maffiától.” – közölte Giovanni Gambio.

A maffiavezér fia szerint, ha a terrorizmus elérné Szicíliát vagy New Yorkot, azzal az Iszlám Állam végzetes hibát követne el, a maffia tagjai válaszolni fognak és rettegésben fogják tartani a terrorszervezetet.

A szicíliai származású, de 1988-ban Brooklynba költözött maffiózó szerint, A Gambio családnak igazságtalanul terjesztik rossz hírnevét, de a terrorizmus világméretű elterjedése miatt a családnak lehetősége nyílott, hogy megmutassa jó oldalán annak, hogy létezik.

Orientalista.hu – Sinoda


Forrás:orientalista.hu
Tovább a cikkre »