Az ötödik hadoszlop nem erősödött meg: átrendeződött

Az ötödik hadoszlop nem erősödött meg: átrendeződött

Ha azt látjuk, hogy német harckocsik elevenítik fel a nyolcvan évvel ezelőtti „nemes” hagyományt, és ott válnak roncsokká Kurszk környékén, az ember elbizonytalanodik, meddig képesek elmenni ezek a gerinctelen gazemberek.

bbj.hu

Az EU migrációs paktumja szerint Magyarországnak 7716, Olaszországnak 8016 férőhelyet kellene állandó jelleggel a határ mentén fenntartania, és a végrehajtás első évében akár 31 464 fő esetén a határon eljárást lefolytatni. Kövesdi Károly Európa-érmes újságírónak tett föl kérdéseket a Gondola.

– Szerkesztő úr, az európai uniós választások után kiderült, hogy egy leválthatatlan, korrupt politikusi kaszt szilárdult meg a brüsszeli bürokrácia élén. Miért tudjuk, hogy ettől kezdve lehetetlen kontinensünkön a demokráciát helyreállítani?

– Mint egykori főnököm mondta: a helyzet jó, de nem reménytelen. Az európai demokráciát csak úgy lehet helyreállítani, ha az egyes tagállamokban győz a józan ész (vagy inkább az elégedetlenség), és a patrióta, szuverenista, nemzetét szerető és nem eláruló politikai pártok alakítanak kormányt. Akkor a brüsszeliták elmehetnek nyugdíjba, mert az Európai Unió legfelsőbb szerve a miniszterelnökök és elnökök által képviselt Tanács. Ennek akadálya, mint látjuk számtalan példán, hogy a liberálbolsevik, a saját népeiket áruba bocsátó, végtelenül korrupt és hataloméhes társaság mindig összeölelkezik, és legyűri a nyertest. Változás csak akkor lesz, ha a társadalmi elégedetlenség eléri a kritikus szintet, és az egyes országokban Magyarországhoz hasonlóan kétharmaddal győz a jobboldal. Másrészt a jobboldalnak végre változtatnia kellene a finnyás gyakorlatán, és Brüsszelben össze kellene fognia. A liberálbolsevik oldal ezt skrupulusok nélkül gyakorolja.

Hírdetés

– A törvényesen járó pénzek visszatartása, az Európai úgynevezett „Bíróság” botrányos ítélete, illetve most a migrációs paktum mutatja, hogy Magyarországnak hadat üzent a korrupt EU-szélsőség. Miből gondolhatjuk, hogy ez a garnitúra a fegyveres támadástól sem riadna vissza, és brüsszelen kívül is találnak gonosztevőket, akik ellen a Magyar Honvédségnek kellene a Leopard tankokat bevetnie?

– Teljesen nyilvánvaló, hogy Magyarország ellen összehangolt támadás folyik. A cél: kivéreztetni a lakosságot, kikényszeríteni, hogy a magyar polgárok elégedetlensége leváltsa a kormányt. Erről szól ez a „békés” hadművelet, amelyet a magát „középnek” hazudó szélsőség folytat ellenünk, amelynek „közepébe” egyarán belefér a szocialista, a néppárti, a méregzöld, a liberális mellett a szélsőbaloldal eszmeisége is. Senki nem mondja ki hangosan, de tulajdonképpen hidegháborúban állunk azzal az arrogáns, minket gyarmatának tekintő Nyugattal, amelytől eddig sem számíthattunk sok jóra. A migrációs paktum végrehajtását ők sem gondolhatják komolyan (hiszen felfoghatták, hogy amíg Orbán Viktornak hívják Magyarország miniszterelnökét, erről szó sem lehet), ez csak ürügy a nekünk járó pénzek visszatartására, ami nettó zsarolás. A jogtalanság csimborasszója egy ország ellen, amely egyedül védi a schengeni határt. Ha ez sem segít, az ukránokkal elzáratják a gáz- és kőolajcsapokat (miközben egész Nyugat-Európa habzsolja az orosz gázt). Arra nem vetemednek, hogy fegyvert fogjanak Magyarország ellen, de ha azt látjuk, hogy német harckocsik elevenítik fel a nyolcvan évvel ezelőtti „nemes” hagyományt, és ott válnak roncsokká Kurszk környékén, az ember elbizonytalanodik, meddig képesek elmenni ezek a gerinctelen gazemberek.

– Az európai uniós választás után hazánkon belül is megerősödött az ötödik hadoszlop. Ez utóbbi ellen hogyan veheti fel a küzdelmet a civil-Magyarország?

– Szerencsére nem erősödött meg túlságosan, inkább átrendeződtek a sorai. Ahogy mondani szokás: van az a pénz, amivel korrumpálni lehet a szerencselovagokat, politikai kalandorokat és lelketlen, hatalomra éhes, milliárdos proletárvezéreket. A Kun Bélák, Károlyi Mihályok, Jászi Oszkárok mai alteregóit. És ezeknek nagyon sok pénzük van. Mindig lesz egy lumpenréteg, amely utcára szólítható, és követi a szirénhangokat, a kérdés csak az, mekkora ez a tömeg. Úgy látom, hogy a magyar nemzet a környező népektől eltérően – szerencsére, de inkább keserves történelmi tapasztalatai révén – kevésbé vevő az olcsó hazugságokra. A gond azzal van, hogy ezek a tapasztalatok egyre távolodnak és vékonyodnak az időben. Ahogy a miniszterelnök fogalmazott: sok fiatal harcosra van szükség, sok képzett, bátor civilre, akik képesek a szívükre hallgatni. Leleplezni és legyőzni a lelketlen kufárokat és az árulókat.

Molnár Pál
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »