Az osztrákok hálásak lehetnek Orbán Viktornak – a Szabadságpárt főtitkára a magyar emberektől bocsánatot kér a kancellár sértései miatt – rövid lapszemle

Közeledik a bécsi tartományi választás – a Szabadságpárt plakátjának tanúsága szerint, "Bécs nem kíván Isztambullá válni"

Az osztrák nemzeti érzelmű, bevándorlás ellenes Szabadságpárt támogatottsága 32-33 százaléknál jár, a szociáldemokraták 23, a Néppárt 21 százalékon állnak.

Heinz-Christian Strache pártelnök szerint az osztrákok hálásak lehetnek Orbán Viktornak, „amiért megment minket a totális káosztól”. Az osztrák média által festett hamis kép ellenére az emberek többsége értékeli a magyar kormányfő konzekvens politikáját.

Hírdetés

Az osztrák Szabadságpárt főtitkára minden magyar embertől bocsánatot kér a kancellár sértései miatt. Orbán Viktor az egyetlen uniós kormányfő, aki valóban tartja magát az uniós szerződéseikhez és a schengeni határ védelméhez.
Magyar Hírlap

Schmidt Mária szerint az európai polgárok életösztöne aktivizálja önvédelmi reflexeiket, és elsöpri majd az útból ezt a tehetetlen és tehetségtelen nyugat-európai elitet, amely kudarcot kudarcra halmoz.

Egy olyan elit, amely nem a saját polgárainak, saját civilizációjának a biztonságát és jogait tartja szem előtt, nem a sajátjait védi, nem szolgálja meg azt a bizalmat, amivel státuszát megszerezte, a süllyesztőbe kerül pillanatok alatt.
látoszögblog.hu


Forrás:patriotaeuropa.hu
Tovább a cikkre »