Az őszi nap-éj egyenlőség szer-napja

Az őszi nap-éj egyenlőség szer-napja

A napvallás a szent évkör minden kiemelt időszakát különleges szertartásokkal üdvözli és ünnepli meg. Ezeket a szakrális ünnepnapokat hagyományőrző módon szer-napoknak hívjuk.

Ez idő tájt minden rituálénk sokkal hatékonyabb, mint az év más szakaszaiban, mivel a magasabb világok, a kozmikus energiák, az angyali rendek és a Föld olyan erőtér-változásokon megy keresztül, melyek fordulópontnak, ciklusváltásnak számítanak.

Ilyenkor több a nyitott égi csatorna, így nagyobb az emberiség számára a felemelő-támogató hatás. Ezeket a különleges, természetes és természetfeletti ráhatásokat használjuk fel a szer-napok során.

A legjelentősebb ünnepi időszakok a következők:

 

A téli napforduló időszaka,Február első napjai,A tavaszi nap- éj egyenlőség környéke,A nyári napforduló időszaka,Az ősi egyiptomi újév együttállásai,Az őszi napéjegyenlőség környéke.

 

Mivel minden egyes esztendő, azon belül pedig a szent évkör tavaszi, nyári, őszi és téli energiái egymáshoz képest eltérő rezgésűek, ezért minden szer-nap mást és mást adhat az ember számára!

S akkor még nem beszéltük arról, hogy az önfejlesztő életvitelnek, valamint az év köztes időszakaiban végzett töltődéseknek, szertartásoknak és önbeavató munkának köszönhetően hogyan alakul át az ember tudatossága és aurája.

Voltaképpen minden szer-nap egy kis újjászületés az ember életében.

 

Fontos megjegyezni, hogy az egyes időszakokon belüli hatások változó intenzitásúak, átlagosan kb. 5-8 napon át tartanak.

Mi mindig figyelembe vesszük az aktuális erőhatásokat, s ennek megfelelően jelöljük ki a szer-nap időpontját.

Hírdetés

 

2019-ben az őszi nap-éj egyenlőség szernapját szeptember 21-én tartjuk, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

A program részleteiről a [email protected] címen kérhető felvilágosítás!

 

Írta és szerkesztette: Száraz György

 

Engedd meg, hogy figyelmedbe ajánljam a napvallás eseményeit!

 

Részt vehetsz programjainkon:

 

Istentiszteletek http://napvallas.hu/programok/tudj-meg-tobbet-az-istentiszteletekrol-es-ami-mogottuk-van/Aurafejlesztő és Meditációs Klubok http://napvallas.hu/programok/aurafejlesztoi/Főnix-programok http://napvallas.hu/programok/fonix-pHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/fonix-program/”rogram/Egómentesítő kurzusok http://napvallas.hu/programok/egomentesito-kurzus/Karma Oldó Napok http://napvallas.hu/programokHYPERLINK “http://napvallas.hu/programok/karma-oldo-nap/”/karma-oldo-nap/Szer-napok (szent ünnepnapjainkon) https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsÉbresztő Táborok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=tsBel- és külföldi zarándoklatok https://www.facebook.com/napvallas/?fref=ts

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül!

Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához!

 

Száraz György

Boldog napot!

The post Az őszi nap-éj egyenlőség szer-napja appeared first on Boldognapot.hu.


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »