Az Österreich nevű lapban az Orbán állami vendégként történő elmarasztalása FB-viharhoz vezetett

Az Österreich nevű lapban az Orbán állami vendégként történő elmarasztalása FB-viharhoz vezetett

UNZENSURIERT

Egy Wolfgnag Fellner nevű bécsi újságíró az Österreich nevű újság január 31-is számában súlyosan kérdőre vonta az osztrák kormányt, amiért Orbán Viktort hivatalos látogatásra hívta meg. Azt írta, ennél rosszabb jelet a kormány nem is tudott volna Európának és választóinak küldeni. Mert a magyar miniszterelnök szélsőjobboldali, embertelen a menekültkérdésben, antidemokratikus diktátor (hogy miként lehet valaki demokratikus diktátor, azt a zsigerileg is kretén Fellner nem fejtette ki), környezeti bűnöző, az EU elpusztítója, stb.

Hogy lehet, kérdezte Fellner, hogy valakinek ez a snapsztól ihletett ötlete előjöjjön, hogy ezt a „Rambo-diktatárot”, uniós kívülállót az új kormány első vendégeként hívja meg?

Hírdetés

Az Unzensuriert cikkének szerzője megjegyezte, Fellner már azt is elfelejtette, hogy Orbán nem az első látogatója volt az új kormánynak.

De amit Fellner firkált, az  hatalmas „szarvihart” (shitstorm) keltett a lap Facebook oldalán. Szemére vetették, hogy nincs valóságérzéke. Mások „undorukat” fejezték ki a cikkíró iránt.  Megint mások azt írták, hogy azt szeretné Fellner, ha a kormány öngyilkosságot követne el?

/A fotón Fellner Conchita Wursttal/

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »