Az összes útlevélkezelőt őrizetbe vették Záhonynál

Az összes útlevélkezelőt őrizetbe vették Záhonynál

A Központi Nyomozó Főügyészség minden idők legnagyobb rajtaütését hajtotta végre Záhonynál. Az összes útlevélkezelőt őrizetbe vették és kihallgatják korrupció gyanújával – írta meg a Magyar Idők. A PestiSrácok.hu információi szerint üzletszerűen elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják őket a nyomozó ügyészek.

Több mint kétórás üzemszünet lépett életbe ma Záhonynál. Mint kiderült, a Nemzeti Védelmi Szolgálat titkos felderítése nyomán tömeges őrizetbe vételre került sor. Ezt a Központi Nyomozó Főügyészség hajtott végre. A Magyar Idők úgy tudja, harminc fölött van az útlevélkezelő gyanúsítottak száma, akiknek kihallgatását már meg is kezdték. A gyanúsították ellenszolgáltatás ellenében soron kívüliséget biztosítottak a nekik fizető határátkelőknek. Úgy tudjuk, hogy a határőrök már évek óta folytatták a bűnös tevékenységet. A komoly korrupciós botránnyal kapcsolatban holnap várható hivatalos tájékoztatás.

Hírdetés

A záhonyi határátkelő az őrizetbe vételek miatt két órára megbénult, hiszen rövid idő alatt kellett pótolni a letartóztatott útlevélkezelőket. Friss hírek szerint a forgalom néhány perccel ezelőtt megindult, de hatalmas a torlódás a határnál.

Két hónappal ezelőtt kilenc pénzügyőrt helyeztek előzetesbe, akiket azzal gyanúsított meg a Központi Nyomozó Főügyészség, hogy részt vettek az ukrán határnál a cigarettacsempészésben. A pénzügyőrök a NAV állományába tartoztak, és a TEK csapott le rájuk.

Magyar Idők Online


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »