Az Összefogás Magyarországért Párt (ÖMP) öt kérdést tett fel

NIF: Olvasóinktól azt szeretnénk, ha másképp válaszolnának az 5 kérdésre. Miképpen is látják egy új párt, milyen válaszokat kellene adjon a feltett 5 kérdésre ahhoz, hogy a választók felfigyeljenek a pártra? Vagy esetleg kibővítenétek az 5 kérdést 10-re, vagy 1848-ra emlékezve, 12-re? Ha igen, akkor soroljátok fel a plusz kérdéseket, és válaszaitokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a választók meg tudják ítélni mit is akar az új párt, és a válaszok meggyőzzék őket: rájuk fogok szavazni!

Az Összefogás Magyarországért Párt (ÖMP) öt kérdést tett fel magának, amelyre öt rövid válasz született:

Mit akarunk? – Magyarország gyarmati állapotát megszüntetni, gazdasági, politikai önállóságát, államiságának jogfolytonosságát helyre állítani, egy valóban önálló és független állammá nemesíteni. Nem elszigetelődni, de kölcsönös partneri viszonyt kialakítani más népekkel és nem idegen erők diktátuma alatt térdre rogyni.Hogyan akarjuk? – Békésen, az adott politikai lehetőségek kihasználásával.Kikkel akarjuk? – Mindazokkal, akik hazaszeretők, és tenni is akarnak érte. Mi elutasítjuk a bal-jobb politikai címkézést mivel értéknélkülivé vált mind a két fogalom. A haza és a nép iránti elkötelezettség nem ideológiai kérdés, hanem tisztesség és elkötelezettség kérdése. Hisszük, hogy van még hazánkban baloldali, jobboldali, konzervatív, liberális és keresztény értékeket képviselő nemzeti elkötelezettségű honfitársunk, akik készek lennének együtt munkálkodni hazánk felemelésén.Mikor akarjuk? Minél előbb, de bölcs megfontolással.Miből akarjuk? Tagjaink és támogatóink munkájával és segítségével, a választási törvény által biztosított lehetőségek tisztességes felhasználásával.Kik is vagyunk? Az Összefogás Magyarországért Párt keresztényszocialista, értékkonzervatív, nemzeti szellemű párt. Politikai tevékenységét az evangéliumi szeretet-tanítás szellemében kívánja végezni. A munkajövedelemből élők érdekeit képviseli. Értékrendjét a természetjogra alapozott társadalmi, gazdasági és szociális elvek alkotják.

Jelszavunk: „Gyűlöletből nem lehet sem hazát, sem otthont építeni.”

Kiegészítések, bátorítások:

 A jelenlegi választási törvény bármennyire is kritizálható, de van egy olyan pozitívuma, ami lehetőség ad arra, hogy „labdába rúghassunk”.

3. § (1) Az országgyűlési képviselők száma százkilencvenkilenc.

(2) Százhat országgyűlési képviselőt egyéni választókerületben, kilencvenhárom országgyűlési képviselőt országos listán választanak.” (2011. évi CCIII. törvény)

Hírdetés

Ajánló íveken aláírt, 500 db ajánlásra van szükség, és az ezt időben benyújtott jelöltek és országos listát állító pártok állami kampánypénzt kapnak. Ha nem érik el a 2%-os támogatottságot, akkor a pénzt, bizony, vissza kell fizetniük.

Ha azonban a nemzeti oldal egy zászló alatt fel tudna állítani 106 egyéni jelöltet, akkor szinte biztos, hogy bejutna a parlamentbe.

Összefogás Magyarországért Párt (ÖMP) elnöke

Takács András

Budapest, 2015. december 28.

Email: [email protected]

Honlap: www.szmm.hu , http://www.omp.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:ellenállás, Felhívás, REFORMOK Tagged: Összefogás Magyarországért Párt, értékkonzervatív, baloldali, jobboldali, konzervatív, liberális és keresztény értékek, természetjogra alapozott elvek


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »