Az orvosok megdöbbenésére: természetes orvosság van a rákra (recept)

Az orvosok megdöbbenésére: természetes orvosság van a rákra (recept)

“Nincs rá gyógymód!” Ez az a mondat, amit számos daganatos beteggel közöl az orvos. Volt egy férfi, aki nem hitt orvosának, szembeszállt a daganattal és meggyógyult.

Elmeséljük Ante Kreisch történetét, aki nem hitt az orvostudománynak és meggyógyította önmagát.

“Tüdőrákot diagnosztizáltak nálam, a horvát orvosok szerint nem volt sok földi napom hátra. Miután áprilisban elhagytam a kórházat, nyáron egy teljesen más ember lettem. Az orvosaim pedig értetlenül álltak a kezükben az eredményekkel, amelyek az egészségemet igazolták. Mivel akkor már csak kis mértékben volt jele a ráknak, az orvosom azt mondta, folytassam, amit elkezdtem, kíváncsi ugyanis az eredményre. Folytattam, ma pedig teljesen egészséges lettem. Az emberek a világkülönböző pontjairól jönnek hozzám tanácsért,  hiszen ők is remélik a gyógyulást. A remény, amit a szemükben látok pedig elég erőt ad ahhoz, hogy bátran megosszam gyógyulásom titkát a világgal. Örömömre a receptem képes volt már másokon is segíteni!”

Még mindig nagy meglepődést okoz, hogy napról-napra mennyi ember kezd el újból hinni a természet erejének és választják különböző betegségekre a természet csodáit. Kreisch gyógymódja tele van természetes összetevőkkel, amiben a legmeglepőbb, hogy szinte minden összetevőjével találkozunk minden nap. A hivatalos orvoslás természetesen nem hisz ezekben a gyógymódokban, azonban egyre több cáfolat születik erre. Egy bosnyák nő például hasonló összetevőkkel gyógyította meg magát, az “orvosságnak” köszönhetően 20 intenzív osztályon eltöltött nap után egészségesen tért haza családjához.

Hírdetés

Íme a NAGY RECEPT

Szükségünk lesz egy nagyobb méretű gyömbérre, amit reszeljünk le és keverjük össze 500ml mézzel. A mézzel kapcsolatban fontos, hogy ne bolti,hanem házi mézet vásároljunk! Ebből az elkészített elixírből együnk naponta 3-4 alkalommal. Az is fontos továbbá, hogy ne fém tárggyal nyúljunk bele, hanem fakanalat használjunk. 4 nap után az eredmény több betegnél javulni kezdett. A kúra alatt fontos, hogy higgyünk is a gyógyulásban, ne hagyjuk, hogy a depresszió győzzön felettünk.

Szerző: tudasfaja.com


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »