Az országkufár Niedermüller bármikor hátba szúrná a pápai prolit

A héten már elkezdődnek a tárgyalások a DK és az MSZP között- mondta az ATV Start című műsorában A héten már elkezdődnek a tárgyalások a DK és az MSZP között- mondta az ATV Start című műsorában Niedermüller Péter. Közölte, hogy ebben a pillanatban nincs miniszterelnök-jelöltjük. A listavezetőjük Gyurcsány Ferenc, de még nincs eldöntve, hogy ha módjukban áll majd jelöltet állítani, akkor Gyurcsány lesz-e az.

A DK EP-képviselője, elismerte, hogy eléggé el vannak csúszva, de a hátralevő időben intenzíven és célorientáltabban végzik a tárgyalásokat. Nekik megvan a 106 egyéni jelöltjük a választókörzetekben, de a tárgyalások eredményeképpen lehet, hogy néhányuknak vissza kell lépnie.

Hírdetés

Azt is közölte, hogy ebben a pillanatban nincs miniszterelnök-jelöltjük. A listavezetőjük Gyurcsány Ferenc, de még nincs eldöntve, hogy ha módjukban áll majd jelöltet állítani, akkor Gyurcsány lesz-e az. Mivel a tárgyalások nem nyilvánosak, ezért sem a pontos időpontot, sem a tárgyalófelek személyét, sem a helyszínt nem árulta el Niedermüller.

Annyit mondott, hogy a tárgyalásokat 6-8 hét múlva le kell zárni, és szívből reméli, hogy jövő ilyenkor nem Orbán Viktor lesz a miniszterelnök.

Azt szeretné, ha a DK az ország legerősebb pártja lenne, ezért nem csak az MSZP szavazóit, de minden szavazót szeretnének elcsábítani.

atv.hu


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »