Az orosz zászlót mintázza az amerikai egyenruha

Az orosz zászlót mintázza az amerikai egyenruha

A Ralph Lauren divatház tervezte az Amerikai Egyesült Államok sportolóinak egyenruháját az olimpiai játékokra, ám a bemutatott képek láttán többen is felháborodtak.

A Ralph Lauren divatház táján nagy volt a sürgés-forgás az elmúlt napokban, tekintve, hogy a hatszáz sportoló és mintegy kétszáz edző egyenruhája a napokban készült el. A The New York Times úgy értékelte, hogy a márkának sikerült egy igazán könnyed, konzervatív és hazafias vonalat hoznia: az aranygombokkal díszített, tengerészkék zakó alá csíkos póló került, alul a nyitó eseményen fehér hosszúnadrágot, a zárórendezvényen rövidnadrágot fognak viselni a sportolók, fehér és kék tengerészcipővel.

Hírdetés

Azonban a póló színkombinációja nem mindenkinek nyerte el a tetszését. A Yahoo Sports oldal szerzője ki is fejtette, hogy ha összehasonlítják az orosz zászlóéval, nem sokban tér el, ugyanis a lobogó színei ugyanolyan sorrendben követik egymást, mint a felsőé (fölülről lefelé fehér-kék-piros).

Mint írják, nem ez az első alkalom, hogy a Ralph Lauren befürdik az olimpiára tervezett ruháival. 2012-ben kiderült, hogy a ruhák nem az Egyesült Államokban, hanem Kínában készültek. David Lauren, a divatház globális reklámért felelős alelnöke talán ezért is sietett leszögezni a The New York Times-nak, hogy ruhái ezúttal az USA-ban készültek.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »